BERLİN'DE PATLAYAN OTOMOBİLDE ÖLEN TÜRK'ÜN ANNESİ KONUŞTU

BERLİN'DE PATLAYAN OTOMOBİLDE ÖLEN TÜRK'ÜN ANNESİ KONUŞTU

Berlin’de kahvehane işleten Mesut Ter’in Bursa’nın İnegöl İlçesi’nde doğduğu ve 8 aylıkken ailesiyle birlikte Almanya’ya gittiği bildirildi.

ALMANYA’nın başkenti Berlin'de dün seyir halindeki bir otomobilde meydana gelen patlamada yaşamını yitiren 43 yaşındaki Mesut Ter, memleketi olan Bursa’nın İnegöl İlçesi’nde toprağa verildi.

MAFYA İDDİALARI ÜZDÜ

Ter’in İnegöl’de yaşan annesi Fatma Ter, oğlu hakkındaki mafya iddialarının kendilerini üzdüğünü belirterek, "En son 15 Şubat’ta görüştük. Nisan ayında beni Umre’ye uğurlamak için gelecekti" dedi.
Berlin’in Charlottenburg semtinde bulunan Bismark Caddesi’nde dün sabah saat 07.50 sıralarında seyir halindeki otomobilde meydana gelen patlamada sürücü Mesut Ter yaşamını yitirdi. Berlin’de kahvehane işleten Mesut Ter’in Bursa’nın İnegöl İlçesi’nde doğduğu ve 8 aylıkken ailesiyle birlikte Almanya’ya gittiği bildirildi. 

UZUN YILLAR ÇALIŞMIŞ

Almanya'da uzun yıllar çalıştıktan sonra emekliye ayrılınca eşi ile birlikte İnegöl'e dönen ve iki yıl önce de eşini kaybeden Fatma Ter oğlunun yaşamını yitirdiği olayın mafya hesaplaşması iddialarına tepki gösterdi.

BENİ UMREYE UĞURLAYACAKTI

Hilmiye Mahallesi’nde yaşayan Fatma Ter, oğlunun vatansever, bayrağını seven ve çok saygılı biri olduğunu belirterek, ziyarete geldiğinde çevresine yardım ettiğini ve hayır işleriyle uğraştığını söyledi. İddiaların kendisini çok üzdüğünü de kaydeden Fatma Ter oğlu ile en son 15 Şubat tarihinde telefonla görüştüğünü ifade etti. Fatma Ter, “Nisan ayında beni umreye uğurlamak için gelecekti şimdi o beni değil ben onu uğurluyorum” diyerek gözyaşlarına boğuldu.

1-199.jpg

Mesut Ter'in kardeşinin oğlu olduğunu söyleyen Mevlid Atalay ise yeğeninin çok iyi biri olduğunu mafyalarla işi olmayacağını belirterek, “Yardım sever biriydi kimseyi incitmezdi herkesin yardımına koşardı” dedi. 

İNEGÖL'DE TOPRAĞA VERİLECEK

160320161643000390378_2.jpg

Almanya'da otopsi işlemlerinin devam ettiğini söyleyen Mesut Ter'in yakınları yapılan işlemler sonrası cenazenin Türkiye'ye getirileceğini ve İnegöl’ün Hilmiye Mahallesi’ndeki mezarlıkta 2 yıl önce hayatını kaybeden babası İskender Ter'in yanına gömüleceğini söylediler.

Kaynak:Haber Kaynağı