Berkin Elvan'ın Durumu İyi

Berkin Elvan'ın Durumu İyi

Berkin Elvan'ın Durumu İyiye gidiyor.

Günün ilk saatlerinde sosyal medyada yer alan bir iddia birçok kullanıcıyı telaşlandırmış ve üzmüştü. Evinden çıkıp ekmek almaya giderken, eylemlere yapılan polis müdahalesinin ortasında kalan Berkin Elvan'ın beyin ölümünün gerçekleştiğine ilişkin iddiayla ilgili bilgi almak icin Okmeydanı Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ni aramış, iddianin doğru olmadığı bilgisine ulaşmış ve duyurmuştuk. Bugün Berkin'i hastanede ziyaret ettik, cerrahi yoğun bakımda tutulduğu için kendisini görme şansımız olmadı fakat babası Sami Elvan'dan son durumuyla ilgili bilgi aldik.

BERKİN'İN SON DURUMU

Sami Bey, "Berkin'in durumu iyi, son iki gündür sevindirici gelişmeler oldu. Söylenenleri duyuyor ve gözlerini kırpıştırarak, ellerini oynatarak tepki veriyor. Dün bir haber yayılmış, sağ olsun duyarlı insanlar arayıp sordular, geldiler. Yarası büyük fakat doktorları umutlu konuşuyor, biz de umutluyuz." dedi.


Kendisinden ve onun gibi yaşam mücadelesi veren herkesten iyi haberler vermek için sabırsızlıkla bekliyor, acil şifalar diliyoruz. #direnBerkin