Berkin Elvan Hayatını Kaybetti

Berkin Elvan Hayatını Kaybetti

Gezi Parkı eylemleri sırasında polisin attığı gaz fişeğinin başına isabet etmesi sonucu ağır yaralanan 16 yaşındaki Berkin Elvan bu saba...

Gezi Parkı eylemleri sırasında Okmeydanı'ndan polisin attığı gaz fişeğinin başına isabet etmesi sonucu ağır yaralanan 16 yaşındaki Berkin Elvan bu sabah hayatını kaybetti. 

Berkin’in annesi Gülsüm Elvan, “Benim kuzumu Allah almadı, Tayyip Erdoğan aldı” diye ağıt yaktı.

Okmeydanı Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde 269 gündür yaşam müdahalesi veren Berkin Elvan 16 kiloya kadar düşmüştü. Berkin Elvan'ın öldüğünü ilk olarak ailesi twetter hesabından duyurdu. Ailenin yaptığı açıklamada, "Halkımıza : Saat 07.00 Berkin Elvan'ı evladımızı kaybettik. Başımız sağolsun" denildi. Ölüm haberi üzerine çok sayıda kişi hastaneye gelmeye başladı... 

Berkin'in vefat haberi sosyal medyada büyük tepki ve üzüntüye yol açtı. Yapılan binlerce yorumdan bazıları şöyle:

"Katil kim mi? O polislere emri ben verdim" diyendir.. Polisimiz destan yazıyor diyendir. Hem hırsız, hem katilsin.. Ben 15 yasında, 16 kiloyum. 268 gündür uyuyorum.

Beni polis vurdu, hala aranızdalar....

Tek bir çocuğun canı bile bütün iktidar ilişkilerinden daha değerli, daha anlamlıdır. Bütün makamlardan da...!

Ekmek almaya giden çocuğu öldürerek tarih yazdınız.

Sadece Berkin Elvan'nın hesabını nasıl vereceksiniz? Vay vay vay. Allah Hesabı görmede en Seri olandır.

Vicdanlar utansın; kaldıysa. Gülen'in bedduasını, Berkin için aldığın beddualarla hem bu hem öbür dünyada acıların en büyüğünü yaşayacaksın, gün yüzü görmeyeceksin..

Diktatör Tayyip, AKP çeteleri ve Gezi'de gencecik evlatlarımıza kıyan katil polisler mutlaka yargılanacak..
 
Ah Berkin, ah bizler için ölen bir güzel çocuk daha...
 
Onlar utanmaz Berkin... Utanmayacaklar özür dilemeyecekler katilini saklamakla meşguller. güle güle yavrum güle güle seni hiç unutmayacağız.

Katili devlet olan Berkin Elvan hayatını kaybetti. Onu öldüren polis memuru kim bilinmiyor. Ama infaz kapsülünü biri attı. Mekann cennet olsun.

Berkin’in annesi Gülsüm Elvan, “Benim kuzumu Allah almadı, Tayyip Erdoğan aldı” diye ağıt yaktı.

Berkin’in ölümüyle yıkılan anne Gülsüm Elvan, “Benim kuzumu Alllah almadı, Tayyip Erdoğan aldı. Vay kuzum anan kurban olsun sana bu sefer de dayanacaktın. Bu acıya ben nasıl dayanırım Berkin. Bir kurşun da bana sıksınlar, yanına yollasınlarlar” diye ağıt yaktı.

 

Kaynak:Haber Kaynağı