BERDEL VERİLEN KIZ İNTİHAR ETTİ

BERDEL VERİLEN KIZ İNTİHAR ETTİ

Kastamonu'nun İnebolu İlçesi Korupınar Köyü'nde, ağabeyinin evleneceği kızın erkek kardeşiyle evlendirilmek istendiği ileri sürülen 17 yaşındaki Zülbiye Demirci, av tüfeği ile intihar etti.

Olay, dün akşam saatlerinde meydana geldi. Açık lisede eğitim gören Zülbiye Demirci, kardeşi Tayyip Demirci’yi köpeğe ekmek vermesini isteyerek evden gönderdikten sonra babasına ait av tüfeğini alıp göğsüne dayayarak ateşledi. Bahçede bulanan anne Emine Demirci ile oğlu Tayyip Demirci, silah sesi üzerine eve koştu. Zülbiye Demirci’yi kanlar içinde bulan anne ve oğlu, 112 Acil Servis’e haber verdi. Gelen sağlık ekibinin yaptığı kontrolde Zülbiye Demirci’nin öldüğü belirlendi. Başucunda Kuran-ı Kerim bulunan Zülbiye Demirci’nin cesedi, evde yapılan incelemeden sonra Ankara Adli Tıp Kurumu’na gönderildi.


Evin önünde toplanan köylüler büyük üzüntü yaşadı. Köylüler, çevresiyle çok iyi anlaşan, hayatla iç içe olan Zülbiye Demirci’nin, yılbaşından sonra ağabeyinin evleneceği kızın erkek kardeşiyle evlendirilmek istenmesi nedeniyle bunalıma girmiş olabileceğini söyledi. Köylüler, Zülbiye Demirci’nin bu evliliği istemediğini belirtti. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı. DHA