BEKLENEN GÜNCELLEME GELDİ! HEMEN İNDİRİN!

BEKLENEN GÜNCELLEME GELDİ! HEMEN İNDİRİN!

Windows Phone 8.1'in final sürümü, Nokia'nın Cyan güncellemesi ile birlikte geldi!

Ve Nokia, en sonunda Windows Phone 8.1'in final sürümünü, beklenen Cyan güncellemesi ile birlikte Windows Phone 8'li cihazları için sunmaya başladı.

Chip.com.tr'nin paylaştığı habere göre, şu anda ülkemizde sadece Lumia 925 sahiplerinin indirebildiği güncelleme, diğer Lumia'lar için de önümüzdeki saatler / günler içerisinde gelecek. Eğer cihazınızın güncelleme durumunu merak ediyorsanız, bu adrese girip Turkey kısmına göz atmanız yeterli.

Nokia'nın Lumia Cyan güncellemesi, Windows Phone 8.1'in final sürümü ile birlikte, cihaz bazlı optimizasyonlar da içeriyor. Eğer bir süredir Windows Phone 8.1'in geliştirici önizleme sürümünü kullanıyorsanız, eminiz siz de pil ömrü konusunda sıkıntı yaşadınız. Nokia, Cyan ile birlikte pil ömrünün artacağının altını çiziyor ancak güncelleme çok yeni olduğundan, henüz test etme imkanı bulamadığımızı söyleyelim.

Nokia Kamera uygulamasında da geliştirmeler göze çarpıyor. Bunların dışında, zaten artık bildiğimiz Windows Phone 8.1 yenilikleri de Lumia kullanıcılarının hizmetinde...

Kaynak:Haber Kaynağı