BEBEĞİNİ CANLI CANLI GÖMEN ANNE YAKALANDI

BEBEĞİNİ CANLI CANLI GÖMEN ANNE YAKALANDI

Suda Thongdee (42) isimli kadın yakalanıp ülke gündemine otururken, canlandırma için olay yerine götürüldü....

TAYLAND'DA 14 kez bıçaklanıp ardından canlıyken gömüldüğü halde hayata tutunan 'toprağın oğlu'nun annesi bugün yakalandı.

GÖRGÜ TANIKLARI İHBAR ETTİ

Suda Thongdee (42) isimli kadın yakalanıp ülke gündemine otururken, canlandırma için olay yerine götürüldü. Suda Thongdee, yeni doğurduğu bebeğini 14 kez bıçaklayıp ardından canlı canlı toprağa nasıl gömdüğünü anlattı. Bazı görgü tanıkları kadını ve kocasını bebeğin gömüldüğü yerde gördüklerini aktardı.

ORADA DOĞURMUŞ

Suda Thongdee, polise verdiği ifadede olaydan 5 gün önce bebeği dünyaya getirdiğini söyledi ve sorgunun ilerleyen safhalarında ise bebeğini bıçakladığını itiraf etti. Kadın, olay canlandırması sırasında, "O gün bir ağaç kesme görevi için kocamla beraber olay yerine gittik. İşemek için olay yerinde uzaklaştım ve orada çocuğu doğurdum. Göbek kordonunu bir tahta parçası ile kopardıktan sonra defalarca bıçakladım. Çabuk ölsün diye plastik bir poşetle boğazını sıktım ve ardından da gömdüm" dedi.

TAYLAND HALKI 'TOPRAĞIN OĞLU'NA SAHİP ÇIKTI

Khon Kaen hastanesi başhekimi Charnchai Chanvorachaikul, Ai Din (Toprağın Oğlu) adını verdikleri bebeğin yüzde 80 oranında toparlandığını, rahat nefes aldığını ve yaralarının büyük oranda iyileştiğini bildirdi. Olayın duyulduğu andan itibaren hastanenin telefonlarının susmadığını belirten başhekim Chanvorachaikul bebeğin masraflarında kullanılması için halkın gönüllü olarak 61 bin Baht (yaklaşık 6 bin Lira) bağış yaptığını ve bir çok aileninde bebeği evlat edinmek için başvurduğunu belirtti.

Kaynak:Haber Kaynağı