BDP'DEN ŞOK TEHDİT

BDP'DEN ŞOK TEHDİT

.

Başta Başbakan olmak üzere tansiyonlarını yükselteceğiz!

BDP Genel Başkanı Selahattin Demirtaş, hiçbir parti ile ittifak anlaşmaları olmadığını söyledi.

BDP Genel Başkanı Selhattin Demirtaş, Mersin'in merkez Toroslar İlçesi'nde Kurdali Mahallesi'nde partisi tarafından düzenlenen mitinge katıldı. Yaklaşık 3 bin kişinin katıldığı mitingde partililere seslenen Demirtaş, yerel seçimlerde ittifak anlaşması yaptıkları iddialarının yalan olduğunu belirtti. Hiçbir parti ile Mersin'de ya da Türkiye genelinde hiçbir ittifak içinde bulunmadıklarını kaydeden Demirtaş, şöyle devam etti:

"Bizim Mersin'de, Mersin büyükşehirde ya da her hangi bir ilçesinde asla ittifak görüşmemiz olmamıştır. Hiçbir parti ile ittifak anlaşmamız yoktur. Mersin'deki hedefimiz, AKP'yi, MHP'yi, CHP'yi sandığa gömmektir. Hem büyükşehirde, hem de ilçelerde ittifak ve işbirliği söylentilerine, yalanlarına kimse inanmasın. Biz büyükşehirde CHP'yi, yok bilmem AKP'yi destekleyecekmişiz.Onlar da bizi ilçelerde destekleyecekmiş. Bunlar asla doğru değildir. Biz kendi adaylarımız dışında hiçbir partinin ve hiçbir adayın başarısını asla umursamıyoruz. Çünkü onların bu halka verebileceği dürüst hizmet anlayışı yoktur. Bizim adaylarımız Toroslar'da Emine ve Bedrettin arkadaşımız, büyükşehirde Sibel arkadaşımızdır. Bunun dışında adayı tanımayız, asla bir tek oyumuz bile gitmeyecek. 30 Mart akşamı Mersin'de oran olarak kendini en çok yükselten birinci parti biz olacağız. Bizim oylarımızı hesaba katmayıp BDP'yi küçümseyenler Mersin'deki gücümüzü görünce tansiyonları yükselecek. Başta Başbakan olmak üzere tansiyonlarını yükselteceğiz."

Konuşmasının ardından partisinin belediye başkan adaylarını tanıtan Demirtaş, programının devamı için Tarsus'a hareket etti.

Kaynak:Haber Kaynağı