Bayülgen gezi, Parkı olaylarını yorumladı: Aynı Şey Soğuk Havada Olmazdı

Bayülgen gezi, Parkı olaylarını yorumladı: Aynı Şey Soğuk Havada Olmazdı

Ünlü şovmen Okan Bayülgen, Gezi Parkı olaylarını yorumladı.

Gezi Parkı olaylarına katılan eylemci sayısının havanın güzel olması sebebiyle arttığını belirten Bayülgen, "Gençlerin gidecekleri yeteri kadar spor salonu, eğlenceli filmler ve sosyal etkinlik yoktu. İnsanlar sokakta heyecanı ve eğlenceyi keşfetti. Aynı şey soğuk havada olmazdı." dedi.

"HAVA GÜZELDİ"

Marmara Üniversitesi İletişim Fakültesi Medya Merkezi'nde Online Medya Derneği tarafından düzenlenen Sosyal Medya konulu panele katılan Okan Bayülgen Gezi Parkıile ilgili düşüncelerini açıkladı. Eylemlere katılan eylemci sayısının havanın Güneşliolması nedeniyle arttığını ifade eden Bayülgen, "Hava güzeldi. Gençlerin gidecekleri yeteri kadar spor salonu, müsabaka, eğlenceli filmler, konserler, buluşup yarattıkları sosyal etkinlik ve heyecan yoktu. İnsanlar sokakta heyecanı ve eğlenceyi keşfetti. Aynı şey soğuk havada olmazdı. Hatta Twitter'da Ankaralılar, İstanbulluları yağmurda gösteri yapamamakla suçladılar." diye konuştu.

"TÜRKİYE'DEKİ EN BÜYÜK KIŞKIRTICILAR..."

Türkiye'deki en büyük kışkırtıcıların politikacılar olduğunu kaydeden Bayülgen, "Çünkü en büyük onların karı vardır. İkinci olarak medyanın kışkırtmadan karı mevcuttur. Çünkü medya ya iktidara yakın durarak, ya da muhalif durarak kar sağlıyor." ifadelerini kullandı.

KENDİSİ DE DESTEK VERDİ

Okan Bayülgen, eşi Şirin Ediger ile birlikte Gezi Parkı'na giderek eylemlere destek vermişti.