BAYRAMLAŞMA SIRASINDA MİRAS CİNAYETİ 2 ÖLÜ

BAYRAMLAŞMA SIRASINDA MİRAS CİNAYETİ 2 ÖLÜ

AVUSTURYA’dan Aksaray’a bayram ziyaretine gelen 40 yaşındaki Y.G., daha önce aralarında miras yüzünden husumet bulunan kuzeni 45 yaşındaki Mehmet Akif Güçlü ile 15 yaşındaki oğlu Mertcan’ı bayramlaşma merasiminde tabancayla vurup öldürdü.Olay,...

 

AVUSTURYA’dan Aksaray’a bayram ziyaretine gelen 40 yaşındaki Y.G., daha önce aralarında miras yüzünden husumet bulunan kuzeni 45 yaşındaki Mehmet Akif Güçlü ile 15 yaşındaki oğlu Mertcan’ı bayramlaşma merasiminde tabancayla vurup öldürdü.

BAYRAM ZİYARETİNE GELDİ KATİL OLDU

Olay, saat 19.00 sıralarında Ağaçören İlçesi Camili Mahallesi’nde bayramlaşmanın yapıldığı alanda meydana geldi. İddiaya göre, Avusturya’da yaşayan Y.G., bayram ziyaret için memleketi Aksaray’a geldi. Y.G., mahallenin bayramlaşma merasiminin yapıldığı alanda daha önce aralarında miras yüzünden husumet bulunduğu öne sürülen kuzeni Mehmet Akif Güçlü ile karşılaştı. Burada yine miras yüzünden aralarında tartışma çıktı.

CİNAYETİN ARDINDAN KAYIPLARA KARIŞTI

Tartışma kısa sürede kavgaya dönüşünce Y.G., yanında taşıdığı tabancayla Mehmet Akif Güçlü ile oğlu Mertcan Güçlü’ye ateş etti. Kanlar içinde yere yığılan baba-oğul çağırılan ambulanslarla Aksaray Devlet Hastanesi’ne götürüldü. Mehmet Akif Güçlü ve oğlu Mertcan, burada yapılan müdahaleye rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti. Olaydan sonra kaçan Y.G., jandarma tarafından aranıyor. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

 

Kaynak:Haber Kaynağı