BAYRAMDA BİR ŞEHİT DAHA

BAYRAMDA BİR ŞEHİT DAHA

'Baba benim adıma kurban al, kes ve dağıt' demişti. Kurbanını kestik ama dağıtmak nasip olmadı"Saimbeyli'nin İslam...

ŞIRNAK'ın Beytüşşebap İlçesi'nde PKK'lı teröristlerce düzenlenen hain saldırıda şehit olan 23 yaşındaki Jandarma Uzman Çavuş Ali Çakar'ın acı haberiyle, Adana'nın Saimbeyli İlçesi'ndeki baba ocağına ateş düştü.

SAĞLIK EKİPLERİ MÜDAHALE ETTİ

Saimbeyli'nin İslam Mahallesi'nde oturan şehidin babası Bayram ile annesi Kadem Çakar'a acı haberi sabah saatlerinde askeri yetkililer verdi. Oğullarının şehit olduğu haberle yıkılan ailesi ve yakınlarını askeri yetkililer teselli etmeye çalışırken, fenalık geçirenlere sağlık ekipleri müdahale etti.

GEREKİRSE BİR ALİ DAHA YETİŞTİRİRİM

Enver, Enes ve Elife Feyza adında 3 kardeşi bulunan Uzman Çavuş Ali Çakar'ın şehit olduğunu öğrenen yakınları ve komşuları da eve akın edip dev Türk bayrağı astı. Metanetini korumaya çalışan baba Bayram Çakar, "Bir Ali'm gitti, gerekirse bir Ali daha yetiştiririm" dedi. Oğluyla en son bayramın ilk günü konuştuğunu belirten baba Çakar, "Dün sabah aradı, bayramlaştık. 'Baba biraz uyuyup nöbete gideceğim' dedi. Ben de 'Oğlum kendinize dikkat edin, Allah'a emanet olun' dedikten sonra telefonu kapattı. Daha önce bana 'Baba benim adıma kurban al, kes ve dağıt' demişti. Kurbanını kestik ama dağıtmak nasip olmadı" diye konuştu.

'GÜNEŞİN ALTINDA TERÖRİST PEŞİNDEYİZ'

Şehit Jandarma Uzman Çavuş Ali Çakar'ın Facebook'taki bir paylaşımı ise dikkat çekti. Çakar, "Hava sıcak diye söylenip durmayın. 40 derece güneşin altında arazide terörist peşindeki asker ne yapsın?" paylaşımı ile sıcak havalardan dert yananlara sitem etmiş.

 

Kaynak:Haber Kaynağı