BAYRAM DÖNÜŞÜ TRAFİK TEKRAR FELÇ

BAYRAM DÖNÜŞÜ TRAFİK TEKRAR FELÇ

İstanbul'a girmek her babayiğidin harcı değil.

Bayram tatillerini İstanbul dışında geçirenlerin bir bölümünün, bayramın 3. günü dönmelerine rağmen, dönüşü hafta sonuna bırakanlar cumartesi akşamından itibaren yeniden yolları tıkadı.

Bursa yönünden İstanbul’a gelen araç sürücülerinin kullandığı E-130 Karayolu'nun, Karamürsel-Gölcük arasındaki Halıdere mevkiinde, şiddetli yağış nedeniyle toprak kayınca yolda büyük izdiham yaşandı.

Akşam saatlerinde, Kocaeli bölgesinde bazı noktalarda etkili olan mevzi sağanak yağışlar sonucu, Karamürsel-Gölcük arasındaki yüksek kesimlerden, sel suları taş ve toprak yığınlarını E-130 Karayolu'na sürükledi.

Bursa ve Yalova istikametinden gelen ve çoğunluğu İstanbul'a gitmekte olan araçlar, ekiplerin müdahalesine rağmen, ancak bir şeridi açılan yolda yaşanan sıkışıklık nedeniyle, 5-6 kilometrelik kuyruk oluşturdu.

Gonca Rampası olarak bilinen askeri alanının içinden geçen bölgeden, Ulaşlı çıkışına kadar oluşan kuyruk nedeniyle, araçlar yaklaşık 2 saat boyunca adım adım ilerledi. Yolun tamamen temizlenmesinin ardından trafik gece yarısına doğru normale döndü.

Bu video Adobe Flash Player'ın son sürümünü gerektirmektedir.

Adobe Flash Player'ın son sürümünü indirin.

Kaynak:Haber Kaynağı