Bayrakla Toprağa Verildi

Bayrakla Toprağa Verildi

SON YOLCULUĞA UĞURLANDI

Dede Ersel AKSU
 
11 Kasım 2013 günü, Kıbrıs - Lefkoşe Tugay Karargahındaki, çalışma odasında beylik tabancası ile intihar eden, Assubay Vedat TANRIVERDİ, bu gün memleketi İzmir ili Buca İlçesinde düzenlenen törenin ardından, Baha Yörük Camiinde kılınan öğle namazına müteakip, göz yaşları içinde toprağa verildi. Vedat TANRIVERDİ'nin evli ve 5 yaşında ikiz iki kız çocuğu babası olduğu öğrenildi . 




 
ASKERİ ERKAN VE TEMAD ORADAYDI
 
Son yolculuğa uğurlanan assubay TANRIVERDİ'nin cenaze törenine, İzimir'de görevli birliklerden askeri personel, İzmir Türkiye Emekli Assubaylar Derneği (TEMAD) İl ve İlçe  Başkanlıkları tam kadro, yakınları ve yoğun olarak emekli assubaylar ile vatandaşlar katıldı.TEMAD Genel Başkanı Ahmet KESER, telefon ile Vedat TANRIVERDİ'nin ailesine baş sağlığı diledi.





 
EMEKLİ ASSUBAYLAR YAŞANANLARI ANKARA'DA PROTESTO EDECEK !
 
Son döenmde Kıbrıs'ta yaşanan, bir albayın emrindeki assubayı dövmesi, Assubay TANRIVERDİ'nin intihar etmesi ve diğer mobbing olayları nedeniyle, emekli assubaylar, dernekleri TEMAD öncülüğünde, 16 Kasım 2013 tarihinde saat:10.00'da, T.B.M.M. Dikmen kapısında Basın açıklamsı yapacağını internet sitesinden duyurdu.

BU KEZ TABUTA TÜRK BAYRAĞI ÖRTÜLDÜ

Assubay Vedat TANRIVERDİ'nin cenazesinin, Kıbrıs'tan Bayrak yerine yeşil bir bez ile örtülerek gönderilmesi ve İzmir'de aynı şekilde teslim alınarak, Askeri Hastane morguna kaldırılması sert tepkilere neden olmuş, ve gazetemiz Haberartıtürk bu konuyu gündeme taşımıştı. Haberimizden sonra bu gün cenaze töreninde tabutun Türk Bayrağı ile örtülmesi dikkat çekti .
Haberartıtürk'ün bayrak krizi ile ilgili haberini okumak için TIKLAYINIZ..