BAVULCU BARANSU UÇUŞA GEÇTİ

BAVULCU BARANSU UÇUŞA GEÇTİ

Katıldığı Tv programında Mehmet Baransu yine Başbakan’a yüklendi...

Katıldığı Tv programında Mehmet Baransu yine Başbakan’a yüklendi.

Baransu: “Bu kavganın biraz daha büyüyeceğini geri adım atılmayacağını düşünüyorum bugünkü yapılan ve yapılacak operasyonlardan rahatsız değilim o paralar bizim paramız Ak Parti geçmişte yaptığı benzer refleksleri veriyor, başbakan bugün açıklama yaptı yine tehditten bahsetti,” boyun eğmeyeceğiz” dedi.

Hep bir düşman kavramını sunarak oy aldı bugüne kadar, yine alışkın olduğu gibi sıkıştığı zaman yaptığı açıklamaları yapıyor; bakanlarla ilgili açıklama yapmıyor ama düşman ve cemaat diyerek yine seçimlere girmeye çalışıyor.

Başbakanın Taraf ’da yazılanlara sinirlenmesi de doğruları yazdığımız, doğru soru sorduğumuz içindir. Başbakanı ve ona destek veren medyayı sıkıştırabilecek iddialar var ortada. Muhafazakâr taban rahatsız. Bu durumda ben Kuran’dan bir ayet hatırlatırım tüm basın tüm muhafazakârlar susar, çünkü o ayet karşısında yolsuzluğa sessiz kalamaz sağ taban, sağ medya.

Yazdıklarıma karşılık muhafazakâr refleksi görebiliyorum ben ve başbakanın sinirlenmesinin sebebi de budur.
Biz bir hesap soralım, herkesten soralım, haksızlık kime yapıldıysa hesap soralım. Başbakan konuşsun kimle ittifak yaptıysa, kimse bu cunta açıklasın, kimse sorumlu; cemaat mi, bakanlar mı, senin oğlun mu, cemaat mi, ben miyim açıklasın; hesap vermeliyiz arınmalıyız konuşsun başbakan açıklasın her şeyi.

Kaynak:Haber Kaynağı