Batman'da PKK'dan bombalı saldırı; 2 Asker şehit

Batman'da PKK'dan bombalı saldırı; 2 Asker şehit

Pkk'nın gerçekleştirdiği bombalı saldırıda 2 askerimiz şehit oldu. Böylece 2 günde yurt genelinde Türkiye 4 şehit haberi ile sarsıldı.

DüN Tunceli ve Trabzon'da gerçekleştirilen saldırılar sonucu, 2 şehit 2 yaralı haberlerinin ardından bir kara haber de Batmandan geldi. Pkk'nın gerçekleştirdiği bombalı saldırıda 2 askerimiz şehit oldu. Böylece 2 günde yurt genelinde Türkiye 4 şehit haberi ile sarsıldı.

İLK BİLGİLERE GÖRE

Batman'da teröristler tarafından yola döşenen El Yapımı Patlayıcı'nın (EYP) askeri konvoyun geçişi sırasında patlatılması sonucu ilk bilgilere göre 2 asker şehit oldu. 

DÜN DE TRABZONDA 2 ŞEHİT VARDI

Acı olayın ardından bölgeye gönderilen takviye birlikler çevrede geniş güvenlik önlemleri alırken, kaçan teröristlerin yakalanması için bölgede operasyon başlatıldı. Dün de Trabzon'un Maçka ilçesinde PKK'lı teröristlerle çıkan çatışmada 15 yaşındaki Eren Bülbül ve Astsubay Ferhat Gedik şehit olmuştu.

ZIRHLI ARAÇ YİNE KORUMADI

Gelen haberlere göre, Batman'ın Kozluk ilçesi Gümüşörgü karakolu ile Sason ilçesi Kilimli köyü kırsalında operasyona giden askeri konvoya EYP'li saldırı düzenlendi. Seyir halindeki konvoy, teröristler tarafından daha önce yola döşenen EYP'li saldırıya uğradı. Hain saldırıda ilk belirlemelere göre 2 asker şehit oldu.

OPERASYON BAŞLATILDI

Yapılan açıklamada olayın ardından bölgeye gönderilen takviye birlikler çevrede geniş güvenlik önlemleri alırken, kaçan  teröristlerin yakalanması için bölgede operasyon başlatıldı denildi. 

TRABZON VE TUNCELİ ŞEHİTLERİ ARDINDAN YENİ ACI

Dün Trabzon'un Maçka ilçesinde dün PKK'lı teröristlerle çıkan çatışmada 15 Yaşındaki Eren Bülbül ve Astsubay Ferhat Gedik şehit olmuştu. Yine Tunceli'deki hain saldırıda da 3 asker yaralanmıştı. Askerlerden biri kaldırıldığı hastanede şehit oldu

PKK'NIN TRABZON SALDIRISI GÖRÜNTÜLER

İlgili Haberler