BATMAN'DA ÖLEN 7 KİŞİNİN KATİLİ İNTİHAR ETTİ

BATMAN'DA ÖLEN 7 KİŞİNİN KATİLİ İNTİHAR ETTİ

Aranıyordu...

Batman'da 7 kişiyi öldürdüğü iddiasıyla aranan Fevzi Taş intihar etti.

Batman'ın Kozluk İlçesi Örensu Köyü'nde 7 kişiyi öldürdüğü gerekçesiyle aranan 3 kişiden cinayetlerin bir numaralı zanlısı Fevzi Taş (26), bugün köy yakınlarında pompalı tüfekle intihar etti.

Kozluk İlçesi'ne bağlı Örensu Köyü'nde Cumartesi akşamı Saadiye Tunla (62), Leyla Güneş (17), Sultan Efe (18), Bilal Efe (16), Hüseyin Efe (41), Mehmet Tunla (12) ve misafir olarak bulunan Osman Şen (19), köy yakınlarındaki Garza Çayı kıyısında hayvan sağarken başlarına pompalı tüfek ve tabancalarla ateş edilerek öldürüldü.

Cinayetlerle ilgili olarak, köyde çobanlık yapan Sadrettin Taş ile oğulları Fevzi ve Methi Taş ile Sadri Çakmak'ın aranmasına jandarma tarafından başlandı.

HAYVANLARIN BULUNDUĞU BÖLGEYE GELDİ

Cinayetlerin bir numaralı zanlısı olduğu belirtilen Fevzi Taş, iddiaya göre bugün saat 16.30 sıralarında köyde hayvanların bulunduğu bölgeye geldi. Köyde nöbet tutan Tunla ailesinin fertleri, bir kişiyi görence kim olduklarını sordu. Çobanın oğlu olduğunu söyleyen kişi, daha sonra yanında taşıdığı pompalı tüfekle boğazına ateş ederek intihar etti.

Görgü tanıklarından Sinan Tunla, "Köyde hayvanların bulunduğu bölgede nöbet tutuyorduk. 300 metre mesafede bir kişi görünce durumundan şüphelenip kim olduğunu sorduğumda bana 'çobanın oğluyum' dedi. Ben de yaklaşma seni öldürürüm dedim. Bu sırada tüfeği boğazına dayayıp ateş etti. Olay yerinde öldü. Biz de durumu jandarmaya bildirdik" dedi.

Olay yerine gelen jandarma ekipleri, ceset üzerinde incelemelerde bulundu. Jandarma diğer aranan kişilerin çevrede olabileceği gerekçesiyle bölgede operasyon başlattı.

Kaynak:Haber Kaynağı