BATMAN'DA  OKULU BASIP ÖĞRETMEN BIÇAKLADILAR

BATMAN'DA OKULU BASIP ÖĞRETMEN BIÇAKLADILAR

Öğretmenleri böyle yıldırmak istiyorlar

BATMAN'da öğretmenin bir öğrenciyi tokatlığını iddia eden öğrenci yakını yaklaşık 20 kişi okulu basıp Müdür Yardımcısı Selman Çınar'ı elinden bıçakladı.

BIÇAKLA SALDIRDILAR

Batman'ın Cumhuriyet Mahallesi'nde bulunan Cumhuriyet Ortaokulu'nda bir öğretmenin öğrenciye tokat attığını iddia eden öğrenci yakını yaklaşık 20 kişilik bir grup bugün öğleden sonra okulu bastı. Okula gelen grubu sakinleştirmeye çalışan Müdür Yardımcısı Selman Çınar, yaşanan arbedede bir veli yakını tarafından elinden bıçaklandı.

ÖĞRETMEN HASTANEYE KALDIRILDI

Taşların da kullanıldığı olayın ardından saldırganlar kaçarken, Bölge Devlet Hastanesi'ne kaldırılan Çınar, tedavi edildi. Sağlık durumu iyi olan Çınar, "20-25 kişi veli olduğunu söyleyen bize saldırdı. Elimden yaralandım. omuzuma taş geldi. Bazı arkadaşlarımız bıçakları aldı. Olay önce okulun içinde daha sonra bahçede devam etti" dedi. Müdür Yardımcısı Selman Çınar'ı hastanede ziyaret eden Batman İl Milli Eğitim Müdürü Mehmet Çelik, "Öğretmenler eğitim işiyle uğraşırlar. Onların kavgaya ve fiziki şiddete başvurma ve onun için bir araya gelme gibi görevleri olamaz. Yalnız son dönemde okullarımıza yönelik dışardan saldırılar oluşmuş grupların arkadaşlarımızı ve öğretmenlerimizi tehdit ediyor. Maalesef dışardan bir grup oluşturulmuş ve grup olarak okul bahçesinde çocukların olduğu sırada okula yönelik bir şiddet eylemi gerçekleştirilmiş. Bu durum bizi son derece üzmüştür. Bu olay bizi de üzer çünkü hiç kimse kabul etmez.

SORUŞTURMA BAŞLATILDI

Çocuklarımızı öğretmenlere emanet ediyoruz, öğretmenlere güvenmek zorundayız. Tüm camiamızla birlikte bizde bu olayın karşısındayız" dedi.Saldırının ardından geniş çaplı soruşturma başlatan polis, saldırganlardan bazı kişileri gözaltına aldığı öğrenildi.

Kaynak:Haber Kaynağı