BATAN TURİZMİ KÖPÜK BANYOSU KURTARACAK

BATAN TURİZMİ KÖPÜK BANYOSU KURTARACAK

Başta Antalya'da olmak üzere Türk Turizmi büyük bir kriz yaşıyor. Turizmciler sezonu kurtarmak için akla hayale gelmeyen ilginç etkinlikler düzenliyor. İşte Bodrumlu bir tesisin bulduğu yol.

BODRUM'da bu yıl turistlerin en çok tercih ettiği eğlence türü arasında gündüz saatlerinde düzenlenen köpük partileri yer alıyor. 

RUSYA DIŞI TURİZM AZ ETKİLENDİ

Turistler dakikalarca pop müzik eşliğinde köpüğün altında dans edip, tatilin tadını çıkarıyor. Turizm sezonun başlamasıyla Bodrum plajları yerli ve yabancı turistler gelmeye başladı. İngiliz, Danimarka ve Hollandalı turistlerin yoğunlukta olduğu Gümbet plajındaki bir tesiste düzenlenen çeşitli parti ve aktivitelerin yanısıra buz gibi köpük partileri özellikle yabancı turistlerin tutkusu haline geldi.

HAVA SICAKLIĞI 19 DERECE

Hava sıcaklığının 30, deniz suyu sıcaklığının 19 derece olduğu Bodrum'da denizden çıkarak soğuk köpüğün altına giren turistler dakikalarca çılgınca dans etti, eğlendi.  İşletmeci, tavandan püskürtülen serin köpüğün, turistlerin son yıllarda en çok tercih ettiği eğlence türü haline geldiğini söyledi.  "Her hafta yüzlerce kişi köpüğün altına girerek hem serinliyor hem dans edip eğleniyor. 'Denizden çıkan köpüğün altına koşuyor' diyebilirim. Son yıllarda denizden sonra köpük partisi turistlerin tutkusu haline geldi. Köpük partisi bir saat sürüyor" dedi.

Meteoroloji yetkilileri, Bodrum'da hafta sonunda sıcakların daha da artacağı ve hafta ortasına kadar devam edeceğini bildirdi.

 

Kaynak:Haber Kaynağı