BAŞBAKANLIK DA ATAMA SKANDALLARI

BAŞBAKANLIK DA ATAMA SKANDALLARI

AK Parti'nin yaptığı atama iddiaları ortalığı karıştıracak cinsten.

Bürokrasi kulisleri büyük bir skandal iddiayla çalkalanıyor. İddianın merkezinde ise, AKP Genel Merkezi'nde çalışan şoförler bulunuyor.

GazetecilerOnline'a ulaşan iddialara göre, AKP Genel Merkezi'nde çalışan şoförler Başbakanlık'a Basın Halkla İlişkiler Müşaviri olarak atandı. Bu şekilde ataması yapılan şoför sayısının 50 olduğu belirtildi.

"Pes" dedirten skandalla ilgili olarak GazetecilerOnline'a konuşan Başbakanlık kaynakları, "Böyle saltanat görülmedi. Başbakan'ın yakınında bulunan bir şahsın eşine bile şoför verildi" dediler.

BERBERİ DE KADROYA ALINDI

Öte yandan Başbakanlık'ın berberinin de Basın Halkla İlişkile Müşavriliği'ne atandığı öğrenildi. Ataması yapılan bu berberin, Erdoğan'ın saçını kesen şahıs olduğu belirtildi.

BASIN-YAYIN ÇİFTLİK OLDU

Yine, iddialara göre; AKP iktidara geldiğinde Basın Yayın Enformasyon Genel Müdürlüğü'nde 353 kişi çalışırken bu sayı 10 yılda 2'ye katlanarak 684 kişiye çıktı. Bu dönmde işe alınanların çoğuna da "uzman kadrosu" verildiği vurgulandı. Uzmanların aylıkları 5 bin ila 7 bin lira arasında değişiyor.

Kaynak:Haber Kaynağı