Başbakan'ın Sır görüşmesi! Kavga mı ettiler?

Başbakan'ın Sır görüşmesi! Kavga mı ettiler?

Baransu'nun twitter üzerinden attığı tweet olay yarattı.

AKP ile Cemaat arasındaki kavga uzun süredir devam ediyor. Çatışmanın en sert geçtiği, daha doğrusu kamuoyuna yansıyan yer ise AKP ve Cemaat medyası…
 
Bu restleşmede en çok dikkati çeken ise Mehmet Barlas ile Zaman gazetesi arasında yaşanıyor. Mehmet Barlas’ın Fethullah Gülen’e ilişkin “Soros” benzetmesine destek çıkması sonrasında cemaatin yayın organı Zaman gazetesi yazarlarından çok sert yanıtlar geldi.
 
Zaman gazetesi genel yayın yönetmeni Ekrem Dumanlı konuya ilişkin dün köşesinde çarpıcı bir yazı kaleme aldı. Dumanlı yazısında hem Mehmet Barlas’a hem de AKP’li birçok yöneticiye ilişkin çok çarpıcı iddialarda bulundu.
 
Dumanlı’nın bu yazısı sonrasında Taraf gazetesinin "bavulcusu" Mehmet Baransu Twitter üzerinden dikkat çekici bir tweet attı.
 
Baransu attığı tweet’te, Ekrem Dumanlı’nın Başbakan Erdoğan ile görüştüğünü ve bu görüşmenin çok gergin geçtiğini belirterek, kavganın çok büyük olduğunu söyledi.
 
DUMANLI: GÖRÜŞTÜK AMA... 
 BARANSU: CEMAAT’İN AÇIKLAMASI YANITTI

 
Zaman genel yayın yönetmeni Ekrem Dumanlı, Baransu’nun iddiasıyla ilgili twitter’da şunları yazdı: 

- Yolda oldugum icin gec öğrendim. Galiba "Basbakan ile gergin bir görüşme" yaptığımız tweet edilmiş. Bu iddia gercek disidir. İki sebebi var
 
- 1- Bir kere Başbakanımız ile görüşme yeni degil.. 2- görüşme saygı-sevgi çerçevesinde oldu, dertlestik, ayrılırken de sarılıp kucaklastik... 
 
- Tezim belli: sorunumuz varsa oturur saygı-sevgi icinde konusuruz. Dürüstce dertleşiriz. Aramıza girip fitne çıkarmaya gerek yok.Mevzu budur!
 
Dumanlı’nın bu açıklamasına Baransu da yine twitter’dan şu sözlerle yanıt verdi: 

- Herkes herseyi biliyor. Twitte, kamuoyu onünde farklı acıklama yapıp, perde arkasında gercekleri konusan insanların hallerinden yoruldum.
 
- İktidar ve cemaat temsilcilerinin sorunu şu ki; iki yuzluler. Kamuoyu onünde yalanlama adı altında gercekleri gizleme telasındalar.
 
- Cemaatin bugunku sert acıklaması yalanlanmaya calısılan gorusmede dile getirilen konulara da bir cevaptı aslında.