BAŞBAKANIN KIZI VE DAMADININ SES KAYDI ÇIKTI

BAŞBAKANIN KIZI VE DAMADININ SES KAYDI ÇIKTI

Şimdi de Başbakan'ın damadı ve kızının ses kaydı internete düştü...

Haramzadeler twitter hesabından yayınlanan ses kayıtlarında Erdoğan Ailesi'nin 17 Aralık Operasyonu sonrasında yolsuzluk iddialarına konu olabilecek belgeleri evlerinden temizlediği iddia ediliyor. Eğer kayıtlar gerçekse; Başbakanın "montaj" diyerek açıkladığı Bilal Erdoğan'la olan konuşmasını doğrular nitelikte.

Ses kaydında Başbakan Erdoğan'ın damadı Berat Albayrak'ın sağ kolu Medet Nebi Yanık ile Albayrak'ın konuşmasında;  Albayrak olduğu iddia edilen ses, Yanık'tan büyük bir öğütücü almasını istiyor. 2. kez öğütücü aldığı anlaşılan Yanık'ın ilk aldığı öğütücünün yetersiz olmasından dolayı şikayet ediyor ve bir daha kazık yemek istemediğini söylüyor. Albayrak olduğu iddia edilen şahıs tedirgin bir ses tonuyla Yanık'tan hemen iyi ve büyük bir öğütücü alıp gelmesini, hayati bir konu olduğunu söylüyor.

Ses kayıtlarının ikincisinden Berat Albayrak ve Bilal Erdoğan'ın evden çıktığı Yanık'ın yaptığı konuşmadan anlaşılıyor.

Diğer ses kaydında Yanık ile Başbakan Erdoğan'ın kızı Esra Albayrak'a ait olduğu iddia edilen konuşma yer alıyor. Esra Albayrak'a ait olduğu iddia edilen ses Medet Nebi Yanık'tan evin alt katında çalıştığını ve aldığı öğütücüyü oraya getirmesini istiyor.

Kaynak:Haber Kaynağı