BAŞBAKANDAN TWİTTER YORUMU

BAŞBAKANDAN TWİTTER YORUMU

Pensilvanya" diye hitabettiği Fetullah Gülen'e sert göndermelerde bulunurken sosyal medya konusunda

Tweet'de ne diyor?

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, partisinin İzmit'te düzenlediği açık hava mitinginde yaptığı konuşmada yine CHP ve "Pensilvanya" diye hitabettiği Fetullah Gülen'e sert göndermelerde bulunurken sosyal medya konusunda yapılan eleştirilere şöyle yanıt verdi.
Erdoğan konuşmasında, erişimi engellenen twitter konusuna da değinirken, şimdi çeşitli tarihler verilerek "şunu yayınlayacağız, bunu yayınlayacağız" denildiğini, hiç bir şeyin yayınlanmadığını, şimdi de 25'inde yayınlanacağını söylediklerini belirterek, " Şimdi de bu tweet denen olayı kullanıyor. Tweet de ne diyor? Propagandalarını yapmayacağım.
 
MALUM MEDYA BİZE SALDIRIYOR
 
Bakanlarıma aynı şekilde. Hakaretler. Kardeşlerim ne dedik? Bu tweeteri biz kapatacağız. Tweet'i kapatacağız. Malum medya bize saldırıyor. Özgürlüklere tahammülsüzlükmüş. Kim olursa olsun dinlemiyorum. Dünya karşımıza dikilse, ülkemin güvenliğini tehdit eden her saldırıya karşı tedbir almak durumundayım. Bu Twitter denilen kuruluş, bu Youtube bu Facebook. Bunlar aileleri kökünden sarstılar. Bunlarda montaj var, her yol var. Ben aklı selim sahiplerinin nasıl savunduğunu anlamıyorum. Her tür yalan var buralarda. Kalkıp da yapılmamış şeyleri yapılmış gibi anlatanlara tavır almayacak mıyız? Siz bize bu ehliyeti vermediniz mi? Ülkemizi karıştıracaklar. Hükümetimize verilen bir irade vardır, bunun gereğini yaparız. Türkiye’de telekomünikasyon işgal altında. Burada her numara yapılıyor. Twitter’a uyarılar yapılıyor. Mahkeme o hesabı kapatmıyor. Neymiş? 'Batıda şöyle derler böyle derler.' Kim ne derse dersin? Biz kendi göbeğimizi kendimiz keseceğiz. Birileri kesmeyecek. Dünyada olanları görüyoruz. Suriye’de 160 bin kişi öldü sesin çıkıyor mu? Twitter'e sahip çıkanlara sesleniyorum, sizin sesiniz çıkıyor mu? Ukrayna’da, Kırım’da olanlar Mısır’da olanlar ortada. Hani özgürlükçüydünüz?
 

Kaynak:Haber Kaynağı