BAŞBAKANDAN SKANDAL CEVAP

BAŞBAKANDAN SKANDAL CEVAP

Başbakan Berkin Elvan konusu üzerinden yine skandal nitelikte söylemlere imza attı...!

Başbakan Erdoğan, Kanal 24 TV'de katıldığı canlı yayında Mustafa Karaalioğlu’nun skandal denebilecek “Bir kur artışı bir borsa dalgalanması oldu. Bugün Berkin Elvan’ın ölümü üzerine provakatif olaylar üzerine kur hareketi oldu.” sorusuna yine skandal denilebilecek şu yorumda bulundu “Türkiye o işleri aştı. Bunların hiçbirisi sadece ani rüzgar gibidir gelip geçer. Mayıs’ta Haziran’da da aynı şeyleri yaptılar. Kendi kendini piyasa topladı. Bugün sabah olumsuz şeyler oldu. Borsa akşama doğru yükselmeye başladı. Faiz yine kendi rayına oturmaya başladı.”

Gezi olaylarında milli iradeye ciddi bir saldırı vardı. Halk ciddi bir cevap verdi. Atatürk Havalimanındaki karşılama anında bir toplantıydı. Uçakta bunun haberini aldım. Yüz bini aşkın insan o gece toplandı. Ankara’ya gidişim öyle oldu. Şimdi yerel seçime geldik ama bu seçimin de Gezi olaylarına benzer 17 ve 25 Aralık olayları var.  Bir paralel yapı var. Devletin kurumlarını ele geçirme, işgal etme… Buradaki art niyetin faturası ortaya çıktı.

Benim adalet bakanımla konuşmalarımı dinlenmişler. Şu anda bazı şeyleri açıklamaya kalkarsak bu işi çözemeyiz. Bunu tam kazımamız lazım. Gazetelerinden, köşelerinden salvo atışları yapıyorlar.

Kaynak:Haber Kaynağı