BAŞBAKAN'DAN SERT SÖZLER: HALT ETMİŞ!

BAŞBAKAN'DAN SERT SÖZLER: HALT ETMİŞ!

Başbakan Binali Yıldırım, TRT’de ‘Ramazan Sevinci’ adlı programa katılan Batman Üniversitesi İslami İlimler Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Mustafa Aşkar’ın canlı yayında söylediği, ‘’Namazı hayvanlar kılmaz, namaz kılmayan hayvandır’’ sözleriyle ilgili olarak

Başbakan Binali Yıldırım Kütahya'nın Tunçbilek ilçesinde maden ocağında işçilerle iftar yemeğine katılıyor.

Burada bir konuşma yapan Yıldırım şunları söyledi:

Yerin onlarca metre altında  ekmek parası için ter döken işçi kardeşlerimizle birlikte olmak bizim açımızdan en çok büyük gururdur. Özellikle enerjideki yeterliliğimiz olumlu gelişmeler sağlandı. Termik  enerjide bundan sonra yerli kömüre çok daha fazla önem vereceğiz, hatta yerli kömür kullanılmasını şart koşacağız.  Soma kazasından sonra çalışma hayatını yeniden ala aldık. Kapsamlı düzenlemeler yaptık. İşçilerin erken emekli olmasını sağlayacak düzenlemeleri hayata geçirdik.

MUSTAFA AŞKAR'IN SÖZLERİ

"Halt etmiş, bu ve buna benzer sözler asla kabul edilemez. Böyle bir laf ettiyse saçmalamış, kısacası zırva. Yüzde 99'u Müslüman olan bir ülkede. Böyler bir laf edenin Müslümanlar gözünde bir değeri yoktur"

KILIÇDAROĞLU'NUN AÇIKLAMASI

Kılıçdaroğlu bir şeye karar versin.  Sağır sultan bile duydu; Türkiye bölünmez bir ülkedir. Şu anda verdiğimiz mücadelenin amacı da budur. Kılıçdaroğlu bir gün böyle yarın böyle söylüyor, hangi söylediğine millet inanacak ben de merak ediyorum.

Kaynak:Haber Kaynağı