BAŞBAKAN'DA NARSİSTİK KİŞİLİK BOZUKLUĞU VAR

BAŞBAKAN'DA NARSİSTİK KİŞİLİK BOZUKLUĞU VAR

Yazarımız Sanatçı/Yönetmen Mustafa Altıoklar'dan CNN'de çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Yazarımız Mustafa Altıoklar "CNN Türk'te Enver Aysever ile "Aykırı Sorular" Programında konuştu

 Aykırı Sorular programına konuk olan yönetmen Mustafa Altıoklar;  "Başbakan Gezi'de "Ben hata yaptım. Durun bakalım" deseydi, kesinlikle şuanda yüzde 70-80 oy alırdı. Ama bir doktor olarak söylüyorum. Başbakan'da "Narsistik Kişilik Bozukluğu" var.Geri dönüş yapamaz. Geri adım atmaz. Kendisine rapor vermek lazım 46 raporu..." dedi.

Altıoklar; Sisteme uyum sağlayan biri olsam; başbakanın hayatını çekecek olsam acayip büyük paralar verilirdi ama umrumda değil. Bir sanatçı inandığını ortaya koymalı" dedi
 
Enver Aysever'in sorduğu; "Sanat dünyasında nasıl bir tablo yaşanıyor şu an? sorusuna ise ünlü yönetmen; "Utanç duyulacak bir dönem yaşıyoruz," Elbette tarih eninde sonunda yazacak. Sanatçılar adına utanç duyulan bir dönem ama bir sürü sanatçıyıda tenzih ederim, çocuğunu riske atarak yaşıyanlar bile var" şeklinde cevap verdi. 

Siyaset'ten koltuk beklentim yok

Gelecekten tek beklentisinin film yapmak olduğunu söyleyen Altıoklar; "Yönetmenlerin sadece bir sandalyesi vardır oda katlanabilir sandalyedir. Katlanan iskemlemde filmlerimi çekeceğim, kişisel beklentim yok, mutlu oldugum yer film setleri." derken ayrıca yapımcıların korkutulduğunu, hatta evlerine narkotik polisinin gittiği, olmayan şeyler uydurulduğunu sözlerine ekledi.

ALTIOKLAR'IN #OCUPPYCHP İLE İLGİLİ YAZISI İÇİN TIKLAYINIZ

ilgili-haber-kopru-fontu-042.jpg

 
 

Kaynak:Haber Kaynağı