Başbakan; 'Oy Vermem' Diyen de Göz Altında

Başbakan; 'Oy Vermem' Diyen de Göz Altında

Başbakan Erdoğan'a 'Size oy yok' deyince gözaltına alındı.

Başbakan'a, 'size oy' dedi, şimdi gözaltında
 
Başbakan Recep Tayyip Erdoğan Gaziantep Nizip’teki açılış töreninde Suriye’deki gelişmelere geniş yer vererek "Fetih, Suriye halkı için yakındır" diye konuştu. Açılış sırasında, atanamayan bir öğretmen Başbakan Erdoğan'a 'Size oy yok' deyince gözaltına alındı.
20 Ocak 2013 Pazar 15:26
 
 
 
GAZİANTEP- Başbakan Recep Tayyip Erdoğan Gaziantep Nizip’teki açılış töreninde Suriye’deki gelişmelere geniş yer vererek "Fetih, Suriye halkı için yakındır" diye konuştu. Açılış sırasında, bir öğretmen Başbakan Erdoğan'a 'Şubat'ta atama bekliyoruz' dedi, Başbakan Erdoğan da 'Kusura bakmayın, ne söylediysek o olur. Başkası olmaz' yanıtını verdi. Erdoğan, bunun üzerine 'Size oy yok' diyen kişiye 'O oy senin olsun. Al onu kendine sakla." dedi. Polisler kimliği açıklanmayan protestocu öğretmen ile yanındaki bir kişiyi, kalabalık arasında gözaltına alıp götürdü. 
 
Başbakan Yardımcısı Beşir Atalay, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Şahin, Milli Eğitim Bakanı Ömer Dinçer, Gümrük ve Ticaret Bakanı Hayati Yazıcı, Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanı Mehdi Eker, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hüseyin Çelik, milletvekilleri ve il protokolü ile yaklaşık 2 bin kişinin katıldığı törende konuşan Başbakan Erdoğan, istihdam kapıları açıldıkça heyecanlarının daha da arttığını söyledi. 
 
 
 
ATAMA İSTEYEN ÖĞRETMENE: O OY SENİN OLSUN
 
Başbakan Erdoğan, yanındaki bakanlarla tesisin açılış kurdelesini keserken kalabalık arasında atanamayan öğretmen olduğu öne sürülen bir kişi "Şubatta atama bekliyoruz" diye bağırdı. Bunun üzerine Başbakan Erdoğan, "Kusura bakmayın. Biz bir şey söylediysek olur. Ne söylediysek o olur. Başkası olmaz" yanıtını verdi. Aynı kişinin "Size oy yok" demesi üzerine Başbakan Erdoğan, "Sağol, o oy senin olsun. Biz öyle spekülasyonlara girmeyiz. Al onu kendine sakla. Tamam kendine sakla. Gereken yere ver. Bize kimin oy vereceği belli" dedi. Polisler kimliği açıklanmayan protestocu öğretmen ile yanındaki bir kişiyi, kalabalık arasında gözaltına alıp götürdü.