'Başbakan Erdoğan ne kadar viski - altın kaçakçısı ise!..'

'Başbakan Erdoğan ne kadar viski - altın kaçakçısı ise!..'

CHP Genel Başkan yardımcısı Nihat Matkap basında yer alan fişlemelere dayalı suçlamalar konusunda yazılı bir açıklama yaptı.

Matkap, "Başbakan Erdoğan ne kadar viski - altın kaçakçısı ise, ben de o kadar rakı kaçakçısıyım" dedi.

Matkap'ın açıklaması şöyle; "Sayın Genel Başkanımızın daha önce dikkat çektiği gibi, yerel seçimlere giderken CHP'nin yükselişini önlemek, AKP’nin çöküşünü gözlerden gizlemek için tertipler, operasyonlar başladı. Başbakan Erdoğan, CHP Genel Başkanı'nın attığı her adımdan haberdarız sözleriyle zaten bu ve benzeri tertiplerin olacağını itiraf etmişti. Bugün bazı gazetelerde yer alan benimle ilgili rakı kaçakçılığı dahil, söylentiye dayalı diğer suçlamalar da bu tertibin bir parçasıdır. Ancak polis devletinde görülebilecek bu iftira kampanyasını lanetliyor ve diyorum ki, 'Başbakan Erdoğan ne kadar viski - altın kaçakçısı ise, ben de o kadar rakı kaçakçısıyım' 

Sadece bunu söylemekle kalmıyorum. İki elim, İç ve dış politikasıyla çamura saplanan ve Türkiye'yi de Ortadoğu batağına sürükleyen AKP’nin hizmetinde olanların yakasında olacaktır. Benim dokunulmazlığım yok, kendi hakkımda da, müfteriler hakkında da suç duyurusunda bulunacak ve hesap soracağım. İktidar kaynaklı fişlemelerle suçlamaları bu tertibi hazırlayanların suratına çarpacağım. Bunu herkes görecek. "