BARİYER, OTOBÜSÜN ORTA KAPISINDAN GİRDİ

BARİYER, OTOBÜSÜN ORTA KAPISINDAN GİRDİ

Eskişehir'de çevre yolundaki alt geçit girişinde, bir otomobil önünde giden belediye otobüsüne çarptı. Çarpmanın etkisiyle direksiyon hakimiyetini kaybeden otobüs orta bariyerlere girdi.

Eskişehir'de çevre yolundaki alt geçit girişinde, bir otomobil önünde giden belediye otobüsüne çarptı. Çarpmanın etkisiyle direksiyon hakimiyetini kaybeden otobüs orta bariyerlere girdi. Kaza sırasında çarpmanın etkisiyle bariyer otobüse ok gibi saplanırken, otobüste yolcu bulunmaması olası bir faciayı önledi. Kazada otobüs şoförü ile otomobilde bulunan 4 kişi yaralandı.
Kaza gece saat 00.30 sıralarında çevre yolu Anadolu Üniversitesi Yunus Emre Kampüsü Cumhuriyet Kapısı karşısındaki alt geçidin önünde meydana geldi. Alınan bilgilere göre Ankara istikametine gitmekte olan Cemil Karakaş (25) yönetimindeki 26 DF 004 plakalı otomobil önünde gitmekte olan Serkan Eken'in (35) kullandığı içerisinde yolcu bulunmayan 26 TC 046 plakalı belediye otobüsüne arkadan çarptı.
Belediye otobüsü çarpmanın etkisiyle direksiyon hakimiyetini kaybedip orta refüjdeki bariyerlere çarpıp durdu. Kazada demir bariyer, belediye otobüsünün orta bölümüne ok gibi saplandı. Otobüste şoförün dışında kimsenin bulunmaması olası bir faciayı önledi.
Kazada otobüs şoförü Serkan Eken ile otomobil şoförü Cemil Karakaş ile otomobilde bulunan Onur Karataş (26), Caner Halavurt (20) ve Alaattin Kasap (22) yaralandı. Otomobilde sıkışan sürücü Cemil Karakaş'ı olay yerine gelen Büyükşehir Belediyesi itfaiye ekipleri araçtan çıkardı.
Yaralılar ambulanslarla Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Tıp Fakültesi, Yunus Emre Devlet, Eskişehir Devlet, Özel Ümit ve Özel Sakarya hastanelerine kaldırılarak tedavi altına alındı. Kaza nedeniyle yaklaşık bir saat kapanan yol araçların çekiciyle kaldırılmasından sonra ulaşıma açıldı. Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Kaynak:Haber Kaynağı