Barışmak istemeyen hemşire sevgilisini öldürdü

Barışmak istemeyen hemşire sevgilisini öldürdü

Halime hemşire eski sevgilisi Hayrettin Cömert'in barışma çağrılarına olumlu yanıt vermeyince canından oldu

KKTC'de yaşayan ve buradaki Mağusa Devlet Hastanesi'nde çalışan Halime hemşire, sevgilisi Hayrettin Cömert'ten ayrılmıştı. Halime hemşire eski sevgilisi Hayrettin Cömert'in barışma çağrılarına olumlu yanıt vermeyince canından oldu

KKTC’ye yerleşip çalışma izni aldıktan sonra Mağusa Devlet Hastanesi’nde hemşire olarak göreve başlayan Halime Çetin, anlaşmazlık nedeniyle 2 yıldan beri birlikte olduğu Hayrettin Özcömert’ten ayrıldı.
 
BARIŞMAK İÇİN RAHATSIZ ETMEYE BAŞLADI


Vatan'dan Çağdaş Ulus'un haberine göre; Ancak iddiaya göre Hayrettin Özcömert, genç kadını barışması için sürekli rahatsız etmeye devam etti. Çevresine yaşadığı rahatsızlığı anlatan hemşire Halime Çetin, eve gelen eski sevgilisini polise de şikayet etti. Önceki akşam yine eve gelen Hayrettin Özcömert, barışma isteğini yineledi. Genç kadının ‘hayır’ yanıtı vermesi üzerine bir anda silahını çıkaran Hayrettin Özcömert dört el ateş etti. Halime Çetin’i yatak odasında öldüren Hayrettin Özcömert daha sonra kapının önüne çıkarak çenesine dayadığı av tüfeği ile iki kez de kendisine ateş etti. Hemşire Halime Çetin olay yerinde yaşamını yitirirken, Hayrettin Özcömert ağır yaralı olarak hastaneye kaldırıldı.

İlgili Haberler