BARDA KANLI GECE; 2ÖLÜ

BARDA KANLI GECE; 2ÖLÜ

İddiaya göre, alkolün etkisiyle Avukat Volkan Kıvanç ve Kemal Beypınar ile bar işletmecisi Serkan G. arasındaki başlayan tartışma kısa sürede kavgaya dönüştü.

BALIKESİR’in Bandırma İlçesi’nde, dün gece, barda çıkan silahlı kavgada avukat Volkan Kıvanç (35) ile 11 ay önce oğlunu av tüfeğiyle vurduğu iddiasıyla tutuklanan ve dün yapılan duruşmada tahliye edilen 55 yaşındaki müvekkili Kemal Beypınar öldürüldü.

OĞLUNU ÖLDÜRDÜĞÜ İÇİN HAPİS YATMIŞ

Cinayeti işlediği iddia edilen bar işletmecisi 40 yaşındaki Serkan G. yakalanarak gözaltına alındı.
Olay, dün gece yarısı Haydarcavuş Evyapan Sokak’ta bulunan barda meydana geldi. Avukat Volkan Kıvanç ile geçen yıl 28 Nisan’da oğlu lise son sınıf öğrencisi 19 yaşındaki Ali Haydar Beypınar’ı av tüfeğiyle öldürdüğü iddiasıyla tutuklanan ve dün yapılan duruşmada tahliye edilen müvekkili Kemal Beypınar, işletmeciliğini Serkan G.’nin yaptığı bara geldi.

AŞIRI ALKOL TARTIŞMAYI KAVGAYA DÖNDÜRDÜ

İddiaya göre, alkolün etkisiyle Avukat Volkan Kıvanç ve Kemal Beypınar ile bar işletmecisi Serkan G. arasındaki başlayan tartışma kısa sürede kavgaya dönüştü. Kavga sırasında üzerinde taşıdığı tabancayı çıkaran Serkan G., Kıvanç ve Beypınar’a ateş etti. Avukat ve müvekkili olay yerinde yaşamını yitirirken, kaçan Serkan G. polis tarafından suç aleti tabancayla birlikte yakalanarak gözaltına alındı. Serkan G. ilk ifadesinde, Kemal Beypınar'ın işyerini elinden almak istediğini öne sürerek, tartışmanın bu yüzden çıktığını söylediği öğrenildi. Olayla ilgili çok yönlü soruşturma sürdürülüyor.

Kaynak:Haber Kaynağı