Barbaros Şansal’a önce Taksim’de sonra “bazı internet” sitelerinde saldırıldı

Barbaros Şansal’a önce Taksim’de sonra “bazı internet” sitelerinde saldırıldı

28 Aralık 2012 Cuma 16:02
Şansal'a internetten de saldırı
İSTANBUL- Barbaros Şansal’a önce Taksim’de sonra “bazı internet” sitelerinde saldırıldı.

Ünlü modacı Barbaros Şansal, dün gece Taksim’de saldırıya uğradı. Kendisine 'Tekbir' eşliğinde saldırıldığını anlatan Şansal, saldırı nedeniyle şikayette bulundu.  


Barbaros Şansal, olayın ardından çektiği fotoğrafları twitter sayfasında yayınladı. Saldırının islamcılar tarafından gerçekleştirildiği sosyal medyada konuşulurken bazı internet siteleri haberi en az saldırı kadar çirkin verdi.


YANDAŞ İNTERNET SİTELERİNİN NERDEYSE ZİL TAKIP OYNAMADIĞI KALDI
Bazı internet sitelerinin haber veriş şekli “Şansal’a bir kez daha saldırıldı” şeklinde yorumlandı ve söz konusu sitelerin bir “elinize sağlık yazmadığı kalmış” şeklinde yankılandı. Haberlerde, "Geçtiğimiz aylarda İslam karşıtı yorumları ile gündeme gelen eşcinsel modacı Barbaros Şansal, Taksim'de dayağı yedi..." denildi. Şansal hedef gösterildi.

Şansal’ı uğradığı saldırıya rağmen yine de hedef tahtasına oturtmaktan çekinmeyen siteler için sosyal medyada “homofobik,  hedef gösteren, Mide bulandıran anlayış” yorumları da yapıldı. İşte tetkçilerin tetikçiliğini yapmakla itham edilen sitelerin haberi veriş şekli.

HABERVAKTİM



ENSONHABER



İNTERNETHABER