Barbaros Şansal: 'Kaçırıldım'!

Barbaros Şansal: 'Kaçırıldım'!

BARBAROS ŞANSAL'DAN HABER VAR

Uzun süren bir bekleyişin ardından nihayet Barbaros Şansal'dan haber alınabildi. Yakınları, sevenleri merak içinde bekleyişini sürdürürken Şansal'ın Twitter hesabından güvende olduğuna dair bir açıklama geldi. Güvenç Dağüstün'ün Barbaros Şansal'la telefonda görüştüğünü belirtmesiyle herkes derin bir nefes aldı. Barbaros Şansal, uykusuz bir şekilde evine döndüğünü, cep telefonunun yanında olmadığını ve şikayetçi olmadığını belirtti. Twitter üzerinden detaylı açıklamayı daha sonra yapacağını duyuran Şansal, kendisini merak edenler için OdaTV'ye başına gelenlerle ilgili kısa bir açıklama yaptı.

KAÇIRILDIM

OdaTV'den Güvenç Dağüstün'le görüşen Şansal, gece evine kendisini sivil polis olarak tanıtan 3 kişinin geldiğini, ancak araca bindiğinde bu kişilerin polis olmadığını anladığını söyledi. Şansal başına gelenleri şöyle anlattı; "Beni arabaya bindirdikten sonra Pirinçli Köyü'ne götürdüler. Sabaha kadar orada tuttular. Kötü muamelede bulundular. Sadece konuştular. Ancak ne söylediklerini şimdi konuşmak istemiyorum. Döndüğümde Sarıyer Polis Karakolu'na giderek ifade verdim ve şikayetçi olmadığımı söyledim."

İSTESELER BULURLARDI

Barbaros Şansal'dan dün gece saatlerinden beri haber alınamadı. Yakınları kendisine ulaşmaya çalışırken, sosyal medyada da büyük kaygı yaşandı. Uzun süre resmi makamlardan Şansal'ın nerede olduğuyla ilgili resmi bir açıklama gelmezken, Muammer Güler gecikmeli de olsa Şansal'ın gözaltında olmadığını, kendisinin özel bir ekiple arandığını belirtti. Ancak Şansal'ın OdaTV'ye yaptığı açıklamalar gözleri yeniden Muammer Güler'in üzerine çevirecek gibi görünüyor. OdaTV'den Güvenç Dağüstün'e konuşan Şansal, özel ekiple arandığının söylenmesi üzerine "Yol boyunca 30 tane çevirmeden geçtik. Hiçbirinde sorun yaşanmadı, rahatça geçtiler. Benim evim yerim belli. İsteseler bulurlardı." cevabını verdi.

SAKİN OLUN

Barbaros Şansal son olarak kendisini merak edip soru yağmuruna tutan yakınlarından ve sevenlerinden sakin olmalarını istedi. Avukat Efkan Bolaç'ın yanına gitmek üzere yolda olduğunu duyuran Şansal, Efkan Bolaç'ın gerekli açıklamaları yapacağını duyurdu.