Baransu ile Sevilay Kavgasının Perde Arkası

Baransu ile Sevilay Kavgasının Perde Arkası

.

ESKİ ÇAMLAR BARDAK OLDU

Haber Artı'nın aylarca yazdığı Cemaat AKP kavgası kimse tarafından ciddiye alınmamış "kol kırılır yen içinde kalır" denmişti. 17 Aralık yolsuzluk depreminin ardından "kol kırıldı," kemik parçaları oratlığa saçıldı. Uzun değil bir kaç yıl önce birbirlerini överken yazılarından bal damlayanlar şimdi birbirlerine en ağır hakaretler ve suçlamalar ile saldırıyorlar.
Nereden edindiği belli olmayan iddia ve belgeler ile adı bavulcu gazeteciye çıkan Mehmet Baransu, AKP'nin en sevdiği gazetecilerden biri olan Sabah Yazarı Sevilay Yükselir'e  Twitter'de inanılmaz iddialar ile saldırmış. Birbirlerine ağır hakaretler savuran bu ikilinin nerelerden, nerelere geldiğini hatırlayan kamu oyu ise,  keyifle izliyor eski dostların yeni düşmanlıklarını.

HEYELAN BÖLGESİNDEN MİLYONLUK VİLLAYA

Baransu'nun kamoyunda nasıl tanındığını neredeyse bilmeyen yok ama Sabah yazarı Sevilay Yükselir'in AKP ve Erdoğan'ı göklere çıkarmaya başladıktan  sonra, nerelerden, nerelere geldiği gözlerden kaçmış olabilir. Ekranlarda "Avcılar'da heyelan bölgesinde bir evde oturuyorum" diye, feryat eden Sevilay Yükselir'in, kısa sürede yüzbinlerce dolarlık villaya nasıl taşındığı, lüks arablar ile nasıl gezdiği merak konusu oluyor. Öte yandan Silivri'de yatan yüzlerce insanın arkasından olmadık şeyler yazan bu ikilinin menfaatler çakışınca bozulan sihirli ortaklıkları, işte böyle sosyal medya ve gazete manşetlerinde hakaretler halinde dönüşüyor.

"ALÇAKSIN ŞEREFSİZSİN" ESKİ DOSTUM ÖFKESİ!

Taraf yazarı Mehmet Baransu 'nun, Twitter'da öne sürdüğü iddialara Sabah yazarı Sevilay Yükselir sert yanıt verdi.
Mehmet Baransu’nun, Sabah Gazetesi yazarı Sevilay Yükselir hakkındaki iddiası sosyal medyayı karıştırdı. Paris’te 3 kadın PKK ‘lının öldürülmesi olayının zanlısı Ömer Güney’e ait olduğu iddia edilen ve suikaste ilişkin olarak “MİT’le operasyon planı” yaptığının öne sürüldüğü ses kaydının internete düşmesinin ardından Taraf Gazetesi yazarı Mehmet Baransu konuyla ilgili Twitter’da Ömer Güney’in bir MİT elemanı ve Sabah Gazetesi yazarı Sevilay Yükselir’le görüntülendiğini iddia etti. Tweetler üzerine Yükselir Baransu’ya, “Bunu ispatlamazsan namert oğlu namertsin! Alçaksın. Şerefsizsin!” diye yazdı.




VE İŞTE YENİ ZENGİN ESKİ YOKSUL KÖŞECİ SEVİLAY YÜKSEL'İN YAZDIKLARI




Kaynak:Haber Kaynağı