BAR KAVGASI DEHŞETİ 2 ÖLÜ 1 AĞIR 2 YARALI

BAR KAVGASI DEHŞETİ 2 ÖLÜ 1 AĞIR 2 YARALI

Rukan Yunus telefonla aradığı Ömer Özdemir ile bilinmeyen bir nedenle tartıştı. Telefonu kapatan Özdemir, bara gelerek burada da Rukan Yunus ile tartışmaya devam etti.

HATAY'ın Arsuz İlçesi'nde bir barda çıkan kavgada düello yapan 35 yaşındaki Rukan Yunus ile 37 yaşındaki Ömer Özdemir birbirlerini öldürdü. Açılan ateş sırasında 2 kişi de yaralandı.

AMERİKAN FİLİMLERİ GİBİ

Olay dün akşam Arsuz İlçesi'nin Karaağaç mevkiindeki bir türkü barda meydana geldi. İddiaya göre, barda eğlenen Rukan Yunus telefonla aradığı Ömer Özdemir ile bilinmeyen bir nedenle tartıştı. Telefonu kapatan Özdemir, bara gelerek burada da Rukan Yunus ile tartışmaya devam etti.

İKİSİ DE TABANCALARINI ÇEKTİ

Tartışma alevlenince taraflar tabancalarını çekerek kurşun yağdırdı. Barda büyük panik ve korkuya neden olan çatışmada birbirlerinin tabancasından çıkan kurşunlarla yaralanan Rukan Yunus ile Ömer Özdemir olay yerinde hayatını kaybetti. Kavga sırasında tarafların arkadaşları olduğu ileri sürülen Uğur Çakar ile İslam Sürer de yaralandı. Yaralılar kaldırıldıkları İskenderun Devlet Hastanesi'nde tedaviye alındı. Çakar'ın başından ağır yaralandığı, hayati tehlikesi bulunmayan İslam Sürer ise tedavisinin ardından taburcu edilince gözaltına alındı.

İLÇEDE GENİŞ GÜVENLİK ÖNLEMLERİ ALINDI

Ölenlerin cesetleri otopsi için Adana Adli Tıp Kurumu'na gönderildi. Polis, tarafların evlerinin önünde ve hastanede geniş güvenlik önlemi alıp, olayla ilgili soruşturma başlattı.

Kaynak:Haber Kaynağı