BALKONDAN YARDIM ÇIĞLIĞI

BALKONDAN YARDIM ÇIĞLIĞI

Balkona çıkan A.D., eşi D.D.’nin sürekli kendisi ve ilk evliliğinden olan çocuklarını döverek, tehdit ettiğini söyledi.

Ünsal YÜCEL/KEŞAN

EDİRNE’nin Keşan İlçesi’nde eşi 42 yaşındaki D.D.’nin dövdükten sonra eve kilitlediği 28 yaşındaki A.D., balkona çıkarak yardım istedi.

HASTANEYE KALDIRILDI

Çevredekilerin ihbarıyla gelen itfaiyenin merdiveniyle binanın ikinci katındaki balkondan alınarak indirilen A.D. ambulansla Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı.

DÖVDÜ VE ÜZERİNE KAPIYI KİTLEDİ GİTTİ

Olay, saat 10.00 sıralarında, İspat Cami Mahallesi, Dr. Sadık Ahmet Caddesi üzerindeki apartmanda meydana geldi. İlk eşi ölen 2 çocuk annesi A.D., 1 ay önce işsiz D.D. ile ikinci evliliğini yaptı. İddidaya göre evlendikten sonra eşine şiddet uygulamaya başlayan D.D., bu sabah da yaşadıklarını tartışmanın ardından A.D.'yi dövdü. D.D., ardından da üzerine kapıyı kilitleyerek evden ayrıldı. 

İTFAİYE MERDİVENLE İNDİRDİ

Balkona çıkan A.D., ağlayarak çevredekilerden yardım istedi. Bunun üzerine olay yerine polis ve sağlık ekibi sevk edildi. Balkona çıkan A.D., eşi D.D.’nin sürekli kendisi ve ilk evliliğinden olan çocuklarını döverek, tehdit ettiğini söyledi.

231220142048102516562_2.jpg

A.D., itfaiye ekibi tarafından merdivenle binanın ikinci katındaki balkondan alınarak indirildi. A.D. daha sonra olay yerinde bulunan ambulansla Keşan Devlet Hastanesi’ne kaldırılarak, tedavi altına alındı. Polis, D.D.’nin yakalanması için çalışma başlattı. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

54376_87389_23122014204853_5.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı