BALIKESİR OSMANLI OCAKLARI'NDAN TOPLU İSTİFA

BALIKESİR OSMANLI OCAKLARI'NDAN TOPLU İSTİFA

CUMHURBAŞKANI Recep Tayyip Erdoğan'ın bir süre önce Osmanlı Ocakları ile ilgili bazı konularda rahatsızlığını dile getirmesinin ardından, Osmanlı Ocakları Balıkesir İl Başkanı Nuri Solak, 25 kişilik yönetim kurulu ve 200 civarında üyesiyle...

CUMHURBAŞKANI Recep Tayyip Erdoğan'ın bir süre önce Osmanlı Ocakları ile ilgili bazı konularda rahatsızlığını dile getirmesinin ardından, Osmanlı Ocakları Balıkesir İl Başkanı Nuri Solak, 25 kişilik yönetim kurulu ve 200 civarında üyesiyle istifa ettiğini duyurdu.

Osmanlı Ocakları Balıkesir İl Başkanı Nuri Solak tarafından yazılı açıklama yapıldı. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın dernek faaliyetlerine ilişkin rahatsızlığını dile getirmesinin kararlarında etkili olduğunu hatırlatan Solak, açıklamasında şu ifadelere yer verdi:

"Son süreçte yaşanan bazı hadiseler, ilçe teşkilatlarımızda ve il yönetim kurulumuzda rahatsızlık yarattı. Biz, Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın almış olduğu her kararın destekçisiyiz ve yanındayız. Sayın Cumhurbaşkanımızın ve Sayın Başbakanımızın onay verdiği her türlü faaliyet, çalışma ve teşkilatlanmanın içerisinde ya da dışında destek vermeye, yanında olmaya devam edeceğiz. Şartlar gerektirdiği için, Osmanlı Ocakları Balıkesir il ve ilçe teşkilat üyeleri, yapılan geniş katılımlı toplantı sonucunda istifa kararı aldık. Sayın Cumhurbaşkanımız ve Sayın Başbakanımızın desteklemediği karşı çıktığı hiçbir oluşum içinde yer almam mümkün değil."

 

Kaynak:Haber Kaynağı