BAKANLIKLARA YENİ ATAMALAR YAPILDI

BAKANLIKLARA YENİ ATAMALAR YAPILDI

İşte o atamalar

Bazı bakanlıkların kurum ve kuruluşlarına ait atama kararları Resmi Gazete'de yayımlandı. Haberler.com’un haberine göre bakanlıklar ve atamalar şu şekilde gerçekleşti.

Resmi Gazete'nin bugünkü sayısında yayınlanan atama kararlarına göre;

MİLLİ EĞİTİM BAKANLIĞI

Gaziantep Milli Eğitim Müdürlüğü’ne Bilal Yılmaz, Amasya Milli Eğitim Müdürlüğü’ne Hüseyin Güneş, Malatya Milli Eğitim Müdürlüğü’ne Ali Tatlı, Tokat Milli Eğitim Müdürlüğü’ne Levent Yazıcı, Yozgat Milli Eğitim Müdürlüğü’ne Saim Kuş, Düzce Milli Eğitim Müdürlüğü’ne Ahmet Yurtman, Balıkesir  Milli Eğitim Müdürlüğü’ne İbrahim Çavuşoğlu ve Bolu İl Milli Eğitim Müdürlüğü’ne Yusuf Cengiz atandı.

MİLLİ SAVUNMA BAKANLIĞI

Makine ve Kimya Endüstrisi Kurumu Genel Müdür Yardımcıları Dr. Adnan Atıcı ile İlhan Akdeniz, başka bir göreve atanmak üzere görevlerinden alındı. Aynı görevlere Mehmet Sait Demirci ile Faruk Yenal getirildi.

ORMAN VE SU İŞLERİ BAKANLIĞI

Orman ve Su İşleri Bakanlığı Müşavirliği’ne Müsteşar Yardımcısı Mehmet Bahaettin Kaptan atandı. Konya Orman Bölge Müdürlüğü’ne Bekir Karacabey, Kütahya Orman Bölge Müdürlüğü’ne İbrahim Ergüven'in atanması kararlaştırıldı.

Devlet Su İşleri Genel Müdürlüğü’nde, açık bulunan İzmir 2. Bölge Müdürlüğü’ne Kars 24. Bölge Müdürü Hayati Çelenk atandı. Kars 24. Bölge Müdürlüğü’ne Nesip Özden'in atanması uygun görüldü.

SAĞLIK BAKANLIĞI

Sağlık Bakanlığı Müsteşarlığı’na Prof. Dr. Eyüp Gümüş atandı. Bakanlık Müşavirliği’ne de Ahmet Burak Yaşar getirildi.

ULAŞTIRMA, DENİZCİLİK VE HABERLEŞME BAKANLIĞI’nın açık bulunan Kıyı Emniyeti Genel Müdür ve Yönetim Kurulu Başkanlığı’na Bakanlık Müşaviri Yaşar Duran Aytaş atandı.

Kaynak:Haber Kaynağı