Bakanın 'Masaj yapan ' makam aracının fiyatı dudak  ucuklattı

Bakanın 'Masaj yapan ' makam aracının fiyatı dudak ucuklattı

Nihat Zeybekci'nin yeni otomobili Lexus'ta yok yok... 

Nihat Zeybekci'nin yeni otomobili Lexus'ta yok yok... 

FİYATI DUDAK UÇUKLATTI 

Yoğun bir günün ardından arka koltuğa oturduğunda otomobilin masaj özelliği devreye girecek. 19 hoparlörlü müzik sistemi ile araçta yüksek performansta müzik dinlenebilecek. Aracın içinde DVD izlenebilecek.

Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci Mercedes olan makam otomobilini Japon Lexus marka bir otomobille değiştirdi. Bakan’ın tercihi 1.3 milyon TL’lik LS 600hL oldu.

ALMANYA YA  KIZINCA OLAN VATANDAŞIN PARASINA OLDU 

Bakan Zeybekci Almanya ile yaşanan gerilimden dolayı Alman malı olan otomobilini değiştirme kararı almadığını belirtirken farklı alternatifleri değerlendirdiklerini ve ‘gönlünden Lexus’un geçtiğini’ söyledi.
Bakan’ın gönlünden geçen Lexus 600hL gerçekten birinci sınıf bir tercih olmasına rağmen vatandaşa pahalıya patladı.

GEZERKEN MASAJ YAPTIRIP MÜZİK DİNLEYECEK 

Peki ya otomobilin özellikleri neler… Öncelikle Lexus 600hL iç donanımı ile ultra bir konfor sağlıyor. Masajlı arka kolduk, DVD-BluRay oynatıcı ve 19 hoparlörlü müzik sistemi Bakan Zeybekci’nin oldukça hoşuna gidecek.
Aracın performansına değinmeden önce bakanın makam şoförünün de bu otomobili kullanmaktan oldukça memnun olacağını belirtmek gerek. Lexus’un akıllı navigasyon sistemi, kameralı park etme özeliği ve akıllı koltuklarıyla Lexus 600hL ile sürüş ayrı bir keyfe dönüşecek.

YOK  YOK

500 beygir gücündeki Lexus LS 600 hL’nin performans son derece etkileyici. 5.0 litrelik V8 benzinli motor ve 224 DIN hp gücündeki elektrik motorunun birleşmesinden oluşan hibrit sistemin azami çıkış gücü 445 

Aracın sahip olduğu daimi 4×4 çekiş sistemi ile bu gücü tüm tekerlerde hissedebiliyorsunuz. Aracın CO2 emisyonu 199 g/km olup elektrikli araç modunda kullandığınızda emisyon sıfırlanabiliyor.

İlgili Haberler