BAKAN YILDIRIM'IN YERİN DİBİNE GİRMEK İSTEDİĞİ AN

BAKAN YILDIRIM'IN YERİN DİBİNE GİRMEK İSTEDİĞİ AN

Ankara'da 3. kez meydana gelen kanlı saldırının ertesi gününde yine acı ve göz yaşı vardı. Gencecik insanlar hiç suçları olmayan bir savaşın kurbanları olarak toprağa verildi.

 

HİÇ BEKLEMİYORDU

Hayatının baharınde ODTÜ öğrencisi Berkay Baş'ın yakınlarından biri cenazeye katılma cüreti gösteren Erdoğan'ın en yakınlarından değişmez Ulaştırma bakanı Binali Yıldırım büyük bir tepki ile karşılaştı. Karşı Gazetenin bir internet sitesine dayandırdığı habere göre Yıldırım beklemediği tepki karşısında başını öne eğerek makam aracına yöneldi. İşte ayrıntılar.

ODTÜ ÖĞRENCİSİNİN CENAZESİNE KATILDI

Ankara Kızılay'da meydana gelen patlamada hayatını kaybeden ODTÜ öğrencisi Berkay Baş'ın cenazesinde Bakan Yıldırım beklemediği bir tepkiyle karşılaştı.

Ankara Kızılay’daki bombalı saldırıda hayatını kaybedenler arasında bulunan Orta Doğu Teknik Üniversitesi (ODTÜ) Metalurji Mühendisliği birinci sınıf öğrencisi Berkay Baş’ın cenaze törenine katılan Bakan Binali Yıldırım beklemediği bir tepkiyle karşılaştı.

BAŞKANLIĞINIZ BATSIN

08f1f4d499116cbfb051bae8e5110789.jpg

Ankara’da pazar günü meydana gelen ve 37 kişinin yaşamını yitirdiği saldırıda ölenlerden biri de ODTÜ öğrencisi Berkay Baş’dı. grihat internet sitesinde yer alan habere göre, Baş’ın cenazesine katılan Ulaştırma, Denizcilik ve haberleşme Bakanı Binali Yıldırım’a Baş’ın yakınlarından biri “Yeter artık Kaç fidan gitti Onlar bizim evlatlarımız Başkanlığınız batsın” diye bağırdı. Tepkinin ardından bir ara duraksayan bakan ardından yeniden hareketlenerek makam aracına yöneldi.

kaynak Karşı

Kaynak:Haber Kaynağı