BAKAN FENALAŞTI

BAKAN FENALAŞTI

Konuşma yaparken şekeri düştü.

Olay bugün saat 17.00 sıralarında meydana geldi. Türk Traktör Fabrikası'nın açılış törenine katılan Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanı Fikri Işık, kürsüde konuşma yaptığı sırada fenalık geçirdi. Konuşmasını yarıda keserek kan şekerinin düştüğünü ve ve konuşmasını tamamlayamayacağını söyleyen Bakan Işık'ın yardımına çevredekiler ve korumaları koştu. Korumalarının yardımıyla sahnenin kenarına oturtulan Bakan Işık'a burada müdahale edildi. Bakan Işık daha sonra hazır bekletilen ambulansa konuldu ve müdehaleye ambulans içinde devam edildi.

OTOMOBİLLE AYRILDI

Sağlık ekipleri, Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanı Fikri Işık'a ambulans içinde yaklaşık 25 dakika müdahalede bulundu. Müdahalenin ardından kendine gelen Bakan Işık, daha sonra oraya gelen makam otomobiline geçerek tören yerinden ayrıldı. Bakan Işık'ın tedavi için bir hastaneye gidip gitmediğine ilişkin bilgi alınamadı.

BAKANLIKTAN AÇIKLAMA

Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanı Fikri Işık'ın Adapazarı'nda katıldığı programda fenalaşması sonrasında bakanlıktan açıklama yapıldı. Rahatsızlığın, Bakan Işık'ın tansiyonunun düşmesi nedeniyle yaşandığının ve durumunun iyi olduğunun belirtildiği açıklama şöyle:

"Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanımız Sayın Fikri IŞIK bugün bir dizi çalışmalarda bulunmak üzere Sakarya ilindeydi. Bakanımız yoğun programı çerçevesinde katıldığı bir açılışta, konuşma yaptığı esnada yorgunluğa bağlı tansiyonunun düşmesi sonucu rahatsızlanmıştır. İlk müdahale olay yerinde, akabinde Sakarya Eğitim ve Araştırma Hastanesinde yapılmıştır. Sayın Bakanımız Fikri IŞIK'ın yapılan tetkikler sonucunda sağlık durumunun iyi olduğunu tüm kamuoyuna saygı ile iletiriz."

İşte o ana ait görüntüler:

Bu video Adobe Flash Player'ın son sürümünü gerektirmektedir.

Adobe Flash Player'ın son sürümünü indirin.

 

Kaynak:Haber Kaynağı