BAKAN AVCI AMMAN'DA MAHSUR KALDI

BAKAN AVCI AMMAN'DA MAHSUR KALDI

OLAĞANÜSTÜ kış şartlarının Ürdün’ün başkenti Amman’da da etkili olması nedeniyle, içinde Milli Eğitim Bakanı ve beraberindeki heyetin de bulunduğu THY’nin bugün saat 06.00'da Amman’dan kalkması gereken uçağı, tipi nedeniyle...

OLAĞANÜSTÜ kış şartlarının Ürdün’ün başkenti Amman’da da etkili olması nedeniyle, içinde Milli Eğitim Bakanı ve beraberindeki heyetin de bulunduğu THY’nin bugün saat 06.00'da Amman’dan kalkması gereken uçağı, tipi nedeniyle 4 saatlik gecikmeyle kalktı.

SABAH SORUNLU KALKIŞ YAPMIŞTI

THY yetkililerinden alınan bilgiye göre, Amman-İstanbul seferini yapacak olan ve bu sabah Türkiye saati ile 06.00’da kalkması gereken THY uçağı, saat 07.00’de yolcularını aldı ve pist başında beklemeye başladı. Ancak kar yağışının şiddetini arttırması nedeniyle uçak, yeterli görüş mesafesi olmadığı ve buzlanma yüzünden ancak 09.55’de kalkış yapabildi. Milli Eğitim Bakanı Avcı ve beraberindeki heyet, pistin açılabilmesi için uçağın içinde 3 saat bekledi. Uçağın, saat 13.30'‘da Atatürk Havalimanı’nda olması bekleniyor.

EĞİTİMDE İŞBİRLİĞİ ÇALIŞMALARI YAPACAK

Ürdün Eğitim Bakanı Muhammed Teneybet’in resmi davetlisi olarak Amman’a giden Milli Eğitim Bakanı Nabi Avcı’nın, her iki ülke arasında eğitimde işbirliği konularında görüşmeler yaptığı öğrenildi.

Kaynak:Haber Kaynağı