Bakan açılışta fenalaştı!

Bakan açılışta fenalaştı!

UŞAK'ta bulunan Orman ve Su İşleri Bakanı Prof. Dr. Veysel Eroğlu, Atatürk Spor Salonu'nda 21 tesisin açılışı ve temel atma töreni sırasında fenalık geçirdi.

Konuşmak için kürsüye çıkan ve oldukça yorgun olduğu gözlenen Bakan Eroğlu, konuşmasını bitirip "Hayırlı Olsun" diyerek butonuna bastığı sırada fenalaştı.

Kürsüden yere düşmek üzere olan Bakan Eroğlu'nu yanında bulunan Uşak Valisi Mehmet Ufuk Erden, AK Parti Uşak milletvekilleri İsmail Güneş ve Mehmet Altay tuttu. Daha sonra yere yatırılan Bakan Eroğlu'na ilk müdahaleyi doktor olan Milletvekili İsmail Güneş ile yine doktor olan eski milletvekili Alim Tunç yaptı. Salonda hazır bekleyen 112 sağlık görevlilerinin de müdahalesinin ardından Bakan Eroğlu kısa süre sonra kendine geldi.

YENİDEN KÜRSÜYE ÇIKTI

Yeniden kürsüye çıkan Bakan Eroğlu, korkulacak bir şeyinin olmadığını belirtip, "Aşırı yorgunluk ve yoğunluktan dolayı biraz rahatsızlandım. Uşak'a gelirken de kendimi hiç iyi hissetmiyordum. 'Gitme' dediler ama ben sizlerin enerjisini bildiğim için Uşak'a geldim. Şu anda ayaktım ve gayet iyiyim" dedi.

Bakan Eroğlu, Atatürk Spor Salonu'ndaki VİP odasında bir süre istirahat ettikten sonra Uşak Üniversitesi'ne geçip Rektör Prof. Dr. Sait Çelik'i makamında ziyaret etti, Merkezi Derslik Bloğu binasının da temelini attı. 

Üniversitedeki incelemelerini tamamlayan Bakan Eroğlu, Özmerkez'de İl Genel Meclisi Toplantı Salonu'nda Orman ve Devlet Su İşleri Genel Müdürleri Koordinasyon Kurulu toplantısına katıldı.