BAHÇELİ'YE ETİMESGUT'TA BÜYÜK İLGİ

BAHÇELİ'YE ETİMESGUT'TA BÜYÜK İLGİ

.

BAHÇELİ'YE ETİMESGUT'TA BÜYÜK İLGİ

Bahçeli, İl Bilge Hatun Erinç Evi'nin açılış töreninde yaptığı konuşmada; "Allah'a ne kadar şükretsek azdır ki, İl Bilge Hatun Erinç Evi'nin çimentosunda haksız kazancın en ufak lekesi yoktur. Haramın karartısı, usulsüzlüğün kırıntısı, yolsuzluğun esintisi, rüşvetin en ufak emaresi buranın yakının ya da uzağından bile geçememiş, geçemeyecektir" dedi.

BÜYÜK İLGİ


MHP lideri Devlet Bahçeli, Yağmur Damlası Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği tarafından Ankara Etimesgut'ta yaptırılan İl Bilge Hatun Erinç Evi'nin açılış törenine katıldı. Bahçeli, burada yaptığı konuşmada erinç evinin şehit ve gazilerin anne-babaları ve yakınlarına hizmet vereceğini söyledi. Dayanışmanın Türk toplumu için her zaman önemli olduğunun altını çizen Bahçeli, erinç evi ile bu misyonu yerine getirmekte önemli bir yapı olduğunu dile getirdi. 


MHP lideri, İl Bilge Hatun Erinç Evi'nin yapımında emeği geçen herkese teşekkür ederek; "Allah'a ne kadar şükretsek azdır ki, İl Bilge Hatun Erinç Evi'nin çimentosunda haksız kazancın en ufak lekesi yoktur. Haramın karartısı, usulsüzlüğün kırıntısı, yolsuzluğun esintisi, rüşvetin en ufak emaresi buranın yakının ya da uzağından bile geçememiş, geçemeyecektir. Çünkü İl Bilge Hatun Erinç Evi, tertemiz vicdanların, parıldayan kalplerin elinden çıkmıştır. Malzemeden çalan, kurnaz, üçkağıtçılık erinç evine yaklaşmaya dahi cüret edememiştir. Bildiğiniz gibi burada, şehit ve gazilerimizin mağdur yakınları barınacaktır."


Bahçeli, 'erinç'in hiçbir eksiğin, üzüntünün ve acının olmama haline verilen isim olduğunu söyleyerek şunları kaydetti, "Bunun yanında huzur demektir. İl Bilge Hatun Erinç Evi, ihtiyaç sahibi dava insanlarımızın ömürlerinin kalan yıllarında huzur yaşayacakları bir yer olmaya talip ve namzettir. Türk milletinin, töresinin, İl Bilge Hatun'un manevi gözetimi altında burası sıcacık yuva olacaktır. Bu kutlu eser ecdadımıza sadakatin sonucu olduğu kadar şehidimize, gazimize ve onların ailelerine şükran borcunun da yankısı ve yansımadır."


Kaynak:Haber Kaynağı