Bahçeli'nin Bu sözleri Ayakta Alkışlandı !

Bahçeli'nin Bu sözleri Ayakta Alkışlandı !

Bahçeli'nin Bu sözleri Ayakta Alkışlandı !

SÖZLERİMİN SONUNA KADAR ARKASINDAYIM

 
MHP lideri Devlet Bahçeli Bursa'daki sözleriyle ilgili ilk kez parti gurubunda konuştu. 

26.03.2013 11:24
 
 Bahçeli,Hafta sonunda Bursa'daki mitingimizde meydanı şereflendiren vatandaşlarımızın hep bir ağızdan ifade ettikleri sözlerine karşılık 'Merak etmeyin onun da zamanı gelecek sözlerini kararlılıkla kullandım. Bugün de bu sözümün sonuna kadar arkasındayım.Hükümetin teslim olduğu, teröristlerin hakim olduğu bir ortamda bizim duyarsız tepkisiz kalacağımızı zannediyorsunuz. Herkes bilsin ki yeri geldiğinde neyi göze alacağımız mutlaka göreceğiz.diye konuştu
 
MHP’NİN BAYRAK MİTİNGLERİ
 
23 Mart günü Bursa’da oluşturduğumuz kuruluş temalı açıkhava toplantımızda Türkiye’nin sahip siz olmadığını göstermştir. Zalime mesaj dostlara selam gödermiştir.
Siyasi görüşü ne olursa olsun mitingimize katılanlara teşekkürlerimizi sunuyorum. Diyarbakır’da nen Türk bayrağı çok şükür Bursa’da yükselmiş, haine bölücüye, etnik soytarıcıya şamar gibi çakmıştır. Şimdi Allah nasip ederse ana teması bayrak olan ikinci toplantımızı 20 Nisan’da yapacağız. Türk bayrağını tahrik olarak gören sahip çıkmayı şov olarak görenler bakalım İzmir’den sonra ne yapacaklar?
 
Kıvancımız İzmir’e gavur diyenler milli isyanımızı duyacaklar. Bursa’dan sonra ikinci durağımız Manisa olmuştur. 473. mesir festivalinde vatandaşlarımız bizi motive etmiş ve bizim doğru yolda olduğumuzu göstermiştir.
Dibe çekilen milli huzurumuzdur..
 
Nabız atışımız zayıflamaktadır.Büyük milletimiz her yanından ısırılmakta,darp edilmektedir. İmralı canisi AKP’yi kendisine kapı kahyasına dönüştürülmekte, bir dediği iki edilmemektedir. Nevruz türkiyenin ne hale geldiğini göstermiştir.Başbakan Erdoğan bu manzarayı ı umut verici karşılamıştır..Türk bayrağı indi, millet incindi.Hiç böyle çirkinlik, iğrençlik kepazelik yaşanmadı.
 
21 Mart Nevruz’una ilişkin yargıçlar, hakimler nerede.Harekete geçmek için ne bekliyorlar? Diyarbakır’da o gün olanlar suç değilse bundan sonra neye suç diyeceğiz?
Olanları görmezden mi gelelim,nasıl olsa bir kereden bişey olmaz diyerek bayrağın aşağılanmasına sessiz mi kalalım.Ey dönekler, ey düşman ağzıyla konuşanlar, ey bölücüler, ey AKP’liler. Şanlı bayrak size rağmen nazlı nazlı dalgalanacaktır.
 
BDP’nin bir eşbaşkanı teröristbaşı için yasal düzenleme isteyecek kadar hadsizleşmiştir.AKP’nin başına BDP yuları geçirilmiştir.
 
AKP’deki vatansaver arkadaşlarım bu duruma nasıl tahammül etmiştir.Başbakan dobra dobra konuşmalıdır. İmralı canisini peşkeş çekmiştir. Toprak ve tazminat vermeyi mi aklından geçirmektedir? Bu sözlerimizden rahatsızdır başbakan.Kendisi haftasonunda Eskişehir’de ‘iddiayı ispatlamazsanız namertsiniz ‘diyor. Sayın başbakan belki unutmuşsundur, hafıza kaybına uğramışsındır. İmralı canisiyle görüşme konusunda de inkar etmiştin.gözlerin yerinden çıkarcasına bizi şerefsizlikle suçlamıştın.Kısa süre sonra şerefe kimin sahip olduğu ortaya çıkmıştı, kötü söz sahibine iade edilmiştir. Yakında yaş tahtaya basacak ve mahcubiyetten kimselerin yüzüne bakacak hali kalmayacaktır.
 
Canibaşı çekilmeye ilişkin bişey dememiştir.PKK’nın yuvalandığı kampların sınırdışındadır.Kandil neresi, Mahmur kampı neresi. Türkiye sınırları içinde mi?PKK’nın ateşkes kararı stratejik değil günü kurtarma amaçladır.8 kez ateşkes demiş ama sonra kanlı saldırılarına devam etmiştir.Kanlı örgütün elebaşları ateşkesin karşılıklı olacağını belirtmiştir. Hükümete görev hatırlatması yaptı, TBMM’den yasal güvence istemiştir.Hasan Cemal’e üçüncü mülakatta barışın önşart olarak imralı canisinin serbest kalmasını istemiştir.
 
AKP akil adamları kabul etmiştir.Yeni bir kötüler listesi organize etmiş, düğmeye basmıştır. Bunlar milletimize psokolojik hareket yapacaktır. Bu soğuk savaş şartlarından gelen.aklını kaybetmişlerin, kimlere hizmet ettikleri bilinmeyenlerin kurduğu komisyondur. .Bize kudurmuş diyerek hakaret eden bu zihniyetin asıl kudurmuşu görmesi için daha neler yaşanmalıdır.PKK AKP’yi kıskıvrak yakalamıştır.Kan durursa, terör durursa bizim de biteceğimizi, kapımıza kilit vuracağımızı bayat ve bayağı sözlerle açıklamıştır. MHP bunların oyunlarını boza boza, yene yene 44 yılını geride bırakmıştır. Aynısını yapacaktır yine.
 
VUR DE VURALIM, ÖL DE ÖLELİM
 
Bahçeli, Bursa mitinginde ‘vur de vuralım, öl de ölelim’ sloganına ‘Onun da zamanı gelecek’ demesine ilişkin polemiklere de yanıt verdi. Bahçeli, “Bursa mitingimizi şereflendiren vatandaşlarımızın hep bir ağızdan dile getirdikleri sözlerine karşılık verecek kararlılıkla kullandım.Sonuna kadar arkasındayım. Zamanı geldiğinde neyi göze alacağımızı göreceksiniz” dedi.