BAHÇELİ'DEN MUHALEFETİ BÖLME GİRİŞİMİ

BAHÇELİ'DEN MUHALEFETİ BÖLME GİRİŞİMİ

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Genel Başkan Adayı Koray Aydın'ın Meral Akşener'e ilişkin sözlerine "Adayların içerisinde tek ülkücü kendisidir. Adayları görüş ve uyarma görevini yapmıştır. Tebrik ediyorum" dedi. MHP'nin kurultay kararına ilişkin sarayı

Devlet Bahçeli Meclis'te partisinin grup toplantısı sonrasında gazetecilerin sorularını yanıtladı. Bahçeli muhaliflerden Koray Aydın'ın Meral Akşener'e yönelik 'Cemaat Meral Akşener'i destekliyor' sözlerine "Koray Aydın Bey ülkü ocaklarından yetişmiş değerli bir dava insanıdır. Partimizin birçok kademelerinde görev yapmıştır. Adayların içerisinde tek ülkücü kendisidir. Adayları görüş ve uyarma görevini yapmıştır. Tebrik ediyorum" dedi.


Muhaliflere disiplin süreci başlatılacağını ve partiden ihraç edilecekleri yönündeki soruyu Bahçeli, "İncelemelerimiz devam ediyor. Her gün disiplin kapsamına girebilecek yeni oluşumlar, tavırlar, sözler var. Biraz sabırlı olursak mükemmel bir dosya hazırlanacaktır" diye yanıtladı. 


Bahçeli, delegelerden 900'e yakın imza toplandığı söylentilerine "Mutlaka 900 imzayı basın olarak bulmanızı tavsiye ederim. Ne kadarı doğru yanlıştır. Zaten 900'ü bulmuşlarsa mesele bitmiştir" diye yorumladı. 


Yargı kararıyla ilgili sarayın baskısı olduğu iddiasına Bahçeli, "Onlar iftiradır. Yalandır. Bizim için saray bir baskı yaratmaz" dedi.

Kaynak:Haber Kaynağı