BAHÇELİ YALNIZ KALINCA BAKIN KİMLE KANKA OLDU

BAHÇELİ YALNIZ KALINCA BAKIN KİMLE KANKA OLDU

MHP'den istifa ederek AKP'ye geçen Başbakan Yardımcısı Tuğrul Türkeş ile MHP lideri Devlet Bahçeli, istifanın ardından ilk kez bir arada görüntülendi.

MHP yönetiminin kararına uymayarak geçen dönem seçim hükümetinde başbakan yardımcılığı görevini alan ve ardından MHP’den AKP’ye katılan Tuğrul Türkeş ile Devlet Bahçeli arasında dün gece yapılan dokunulmazlık oylamalarında  samimi görüntüler yaşandı.

Al Jazeera Türk’ün yayımladığı görüntüde, Türkeş MHP liderine gülerek eğiliyor ve eline dokunuyor. Bu harekete Devlet Bahçeli'nin de içten gülerek yanıt verdiği görülüyor.

Bahçeli, AKP'ye geçen Tuğrul Türkeş hakkında yaptığı açıklamada, "Bir dağa bir serçe konsa dağ ne kazanır, bir dağdan bir serçe kalksa dağ ne kaybeder? Bilmem anlatabildim mi?" ifadelerini kullanmıştı.    

'BABAMIN PARTİSİ'

Türkeş ise, Başbakan Yardımcılığı görevini kabul etmesinin ardından o milletvekili olduğu MHP’den  ihraç edileceğine ilişkin tartışmalara “MHP benim babamın partisidir, MHP benim için tektir. Milliyetçi hareket her şeyimdir. Beni partiden atmaya kimsenin gücü yetmez” yanıtını vermişti.

 

haber.sol.org

Kaynak:Haber Kaynağı