BAHÇELİ ŞAŞIRTTI: MEMLEKET GÜLLÜK GÜLİSTANLIKMIŞ GİBİ GEZİYOR

BAHÇELİ ŞAŞIRTTI: MEMLEKET GÜLLÜK GÜLİSTANLIKMIŞ GİBİ GEZİYOR

İşte son gezisi

Ülke savaşa girmenin eşiğinde, son seçimlerde anayasa ihlal edilmiş, MHP’nin durumu iyi görünmüyor, ortalık toz duman… Devlet Bahçeli ise hiç oralı değil!

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli Bilecik'in Söğüt ilçesinde Ertuğrul Gazi'yi Anma ve Yörük Şenlikleri'ne katıldı. Şenlik Yürüyüşü'nde kortejle birlikte yürüyen Bahçeli, Ertuğrul Gazi Türbesi'ni ziyaret ederek dua okudu.

Bilecik'in Söğüt ilçesinde 12, 13 ve 14 Eylül 2014 tarihlerinde düzenlenen Ertuğrul Gazi'yi Anma ve Yörük Şenlikleri'nin bugün yapılan etkinliklerine MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Bilecik Valisi Ahmet Hamdi Nayir, MHP Genel Başkan Yardımcısı Ruhsar Demirel, MHP Bilecik Milletvekili Bahattin Şeker ile çok sayıda kişi katıldı.

KÜÇÜK ECRİN'E SU İÇİRDİ

Devlet Bahçeli tören öncesinde 30 Mart seçimlerinde MHP'den Söğüt Belediye Başkanı seçilen Halil Aydoğdu'yu makamında ziyaret etti. Aydoğdu, Bahçeli'nin boynuna Yörük poşusu bağladı. Ziyaretin ardından Hükümet Konağı önüne gelen Devlet Bahçeli burada protokoldeki yerine oturdu. Söğüt Belediye Başkanı Halil Aydoğdu, 733'üncü Ertuğrul Gazi'yi Anma ve Yörük Şenlikleri etkinlikleri hakkında kısa bir konuşma yaptı. Bahçeli, babasıyla birlikte yanında gelen Yörük kıyafeti giyen 3 yaşındaki Ecrin Yetimoğlu ile hatıra fotoğrafı çektirdi. Bahçeli daha sonra küçük Ecrin'i yanına oturtup sehpa üzerinde duran pet bardaktaki suyu içirdi.

ŞENLİK YÜRÜYÜŞÜNE KATILDI

MHP lideri Bahçeli daha sonra Hükümet Konağı önünden başlayan Şenlik Yürüyüşü'ne katıldı. Devlet Bahçeli, Vali Ahmet Hamdi Nayir, Belediye Başkanı Selim Yağcı ve milletvekillerin de bulunduğu kortejdekiler önde mehteran takımı eşliğinde yaklaşık 1 kilometre yürüyerek Ertuğrul Gazi Türbesi önüne geldi. Bahçeli yürüyüş sırasında evlerin balkonlarından ve pencerelerinden kortej geçişini izleyen vatandaşlara el salladı.

TÜRBEDE DUA ETTİ

Bahçeli ve beraberindekiler yürüyüşün sonunda Ertuğrul Gazi Türbesi'ni ziyaret ederek dua okudu. MHP Lideri Devlet Bahçeli türbe ziyaretinin ardından karayolu ile Ankara'ya döndü. Bahçeli'nin yarın tekrar Söğüt ilçesine gelerek burada düzenlenecek olan törenlere katılacağı belirtildi.

Kaynak:Haber Kaynağı