BAHÇELİ O MHP'LİYİ ARIYOR

BAHÇELİ O MHP'LİYİ ARIYOR

CHP’li Deniz Baykal’ın ardından MHP’li bir ismin de Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan ile Dışişleri Konutu’nda görüştüğü ortaya çıktı.

Baykal’ın ardından aynı yerde

Kaynak: DHA

Milliyet’ten Önder Yılmaz’ın haberine göre partisinin önceki akşam gerçekleştirilen Başkanlık Divanı’nda ilginç bir çıkış yapan MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Erdoğan’la görüşen MHP’li kişiye ilişkin, “O ismi arıyorum, bulursam gerekeni yapacağım” diye konuştu.

Seçim senaryolarının konuşulduğu şu günlerde, parti kurmaylarına diğer partilerle görüşme için herhangi bir talimat vermediğini belirten Bahçeli, görüşme yapan varsa da bu kişilerden haberi olmadığını söyledi.

Bu noktada, kendi bilgisi dışında Erdoğan’la, CHP’den Deniz Baykal’ın görüştüğü gibi MHP’den de birinin görüştüğünü açıklayan Bahçeli, “Erdoğan’la Dışişleri Konutu’nda bir görüşme olmuş. O ismi şimdilik belirlemeyedim ama arıyorum. Görüşme ortamındaki diğer kişilere ulaşmaya çalışıyorum. Eğer doğru ise bulunca gereğini yaparım” dedi.

‘Milletvekillerimiz ayartılmaya çalışılabilir’

 
bahceli

Bahçeli, AKP’nin tek başına iktidar kurmasında ihtiyaç duyduğu 18 milletvekili için MHP’li vekillerle temas içinde olduğu söylentilerine ilişkinse, “Böyle durumlar ortaya çıkabilir. Ortak tanıdıklar, ortak diyalogda bulunulan kişiler aracılığıyla böyle teklifler gelebilir. Milletvekillerimiz ayartılmaya çalışılabilir” diye konuştu.