Bahçeli Antalya'da Aynı Sloganla Karşılandı !

Bahçeli Antalya'da Aynı Sloganla Karşılandı !

'Vur de vuralım öl de ölelim' sloganlarıyla karşılandı.

MHP Lideri Bahçeli, Antalya'da 'Vur de vuralım, öl de ölelim' sloganıyla karşılandı.
 
Emre BAYLAN/ ANTALYA 
29.03.2013 20:54
 
 
 
 MHP Genel Başkan Devlet Bahçeli, 2 günlük bir program için gittiği Antalya'da partililer tarafından, 'Vur de vuralım öl de ölelim' sloganlarıyla karşılandı. 
 
Karayoluyla Antalya'ya giden MHP Lideri Devlet Bahçeli'yi, kent girişinde, MHP Antalya İl Başkanı Osman Çetin başta olmak üzere MHP Antalya Milletvekili Mehmet Günal ve çok sayıda partili karşıladı. Ülkü Ocakları Antalya İl Başkanlığı, 'Devlet Baba Öz Evlatların Emrinde' yazılı pankartlarla Bahçeli'yi karşıladılar. Yoğun katılımlı karşılama törenine ilk olarak Bursa mitinginde söylenen, 'Vur de vuralım öl de ölelim' sloganı damgasını vurdu. Bu slogan eşliğinde MHP Lideri Bahçeli, arabasından indi, partilileri selamladı. Gelişine bir koçun da kurban edildiği karşılama sırasında partililer havaya dilek fenerleri bıraktı. MHP Lideri Bahçeli daha sonra kendisine eşlik eden konvoyla geceyi geçireceği Manavgat'a hareket etti. 
 
BELEDİYE BAŞKANLARIYLA TOPLANTI YAPACAK 
 
MHP Lideri Bahçeli, 2 günlük Antalya programının ilk gününde Manavgat'ta partili belediye başkanlarına hitap edecek. Ardından programına Antalya'nın Gazipaşa ve Alanya ilçelerinde devam edecek Bahçeli, pazar günü ise aynı toplantının kapanış oturumuna katılacak. Toplantının kapanış konuşmasını yapması beklenen MHP Lideri Bahçeli, Serik ve Aksu ilçelerinde teşkilatları ziyaret edeceği bildirildi.