Bağış'tan Sarıgül'e Eski Eş Göndermesi

Bağış'tan Sarıgül'e Eski Eş Göndermesi

Egemen Bağış, sosyal paylaşım sitesi Twitter'dan CHP'nin İstanbul Belediye Başkan adayı Mustafa Sarıgül'e 'eski eş' göndermesinde bulundu.

 Egemen Bağış, Sarıgül'ün eski eşi Aylin Kotil'in Beyoğlu'ndan CHP Belediye Başkan adayı olmasına göndermede bulunarak"CHP İstanbul Büyükşehir adayı ve müstakbel Genel Başkanının Kadıköy'e önereceği bir eski eşi daha kalmadığından aday tespitinde zorlanmışlar" notunu paylaştı.


Egemen Bağış'ın paylaştığı tweet;

AYLİN KOTİL KİMDİR?

Mustafa Sarıgül'ün eşi aynı zamanda CHP Beyoğlu adayı Aylin Kotil kimdir. CHP Beyoğlu Belediye Başkan Adayı Aylin Kotil, ayrıca Aytekin Kotil 'in yeğenidir.
Aylin Kotil, Rize, Gündoğdu Veliköy nüfusuna kayıtlıdır. Aylin Kotil'in babası 1964′te Almanya'ya gitmiş, Ford fabrikasında çalışırken genel müdürün sekreteri Cristina'ya aşık olmuştur. 1966′da evlenip, İstanbul'a gelmişlerdir. Babası Necdet Kotil ve annesi Christina Kotil'dir. Ayrıca Aylin Kotil, Aytekin Kotil 'in yeğenidir. Orta öğrenimi tamamladıktan sonra İstanbul Üniversitesi İktisat Fakültesi'nden mezun olmuştur. ABD Strayer Üniversitesi'nde master eğitimini tamamlamış olup halen ABD'deki bir uzaktan eğitimkurumu olan Capella Üniversitesinde doktorasına devam etmektedir. Ayrıca Marmara Üniversitesi'de iki yıl dinler tarihi ve iki yıl da Osmanlı Tarihi dersleri almıştır. 1993 yılında 22 yaşında iken Mustafa Sarıgül ile evlenmiş, 2008 yılında ise ayrılmıştır. Mustafa Sarıgül'den bir oğlu bulunmaktadır. 1996'da kurduğu Ataköy Eğitim Merkezinde, çocuk eğitimi üzerine çalışmalarda bulunmaktadır. 30 Mart 2014 yerel seçimlerinde CHP'nin Beyoğlu adayı olmuştur.

sondakika.com