BABASINI TECAVÜZLE SUÇLAYAN İMAM HATİPLİ KORUMA ALTINDA

BABASINI TECAVÜZLE SUÇLAYAN İMAM HATİPLİ KORUMA ALTINDA

10'uncu sınıf öğrencisi E.N., polise başvurarak babasının 7 yaşından bu yana kendisine cinsel istismarda bulunduğunu ileri sürdü.

BOLU'nun Mengen İlçesi'nde, 16 yaşındaki kızına cinsel istismarda bulunduğu iddiasıyla gözaltına alınan 45 yaşındaki İ.N., yeterli delil elde edilemediği gerekçesiyle serbest bırakıldı.

DIŞARI ÇIKMASINA İZİN VERMİYORUM

10'uncu sınıf öğrencisi E.N., polise başvurarak babasının 7 yaşından bu yana kendisine cinsel istismarda bulunduğunu ileri sürdü. Kızın şikayeti üzerine İ.N. gözaltına alındı. İ.N., polisteki sorgusunun ardından adliyeye sevk edildi.

ÇOK SIKTIĞIM İÇİN İFTİRA ATTI

İ.N., İmam Hatip Lisesi öğrencisi olan kızının özgürlüğüne düşkün olduğunu iddia ederek, "Ben onu çok sıkıyorum. Dışarıya çıkmasına izin vermiyorum. Sevgilisi olduğunu düşünüyorum. Rahat rahat gezebilmek için bana böyle bir iftira attığını düşünüyorum" diyerek suçlamayı reddetti.

ÇOCUK KORUMA ALTINA ALINDI

Aile ve Sosyal Politikalar Müdürlüğü'nce koruma altına alınan E.N.'nin doktor raporunda cinsel istismar izine rastlanmamasını da gözönünde bulunduran mahkeme heyeti, yeterli delil elde edilemediği gerekçesiyle İ.N.'nin tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakılmasına karar verdi.

Kaynak:Haber Kaynağı